ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ-ΓΕΜΕΛΟΣ: ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ Η ΧΡΟΝΙΑ

0
258

Αμέσως μετά την κούρσα του Σπύρου Γιαννιώτη στο Σαντού της Κίνας, ο ίδιος και ο προπονητής του Νίκος Γέμελος μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την επιτυχία της πρώτης θέσης.

Σπύρος Γιαννιώτης: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με όλους τους αγώνες. Έφτασα στο στόχο μου που ήταν η πρώτη θέση στα Παγκόσμια κύπελλα. Σήμερα ήταν ο τελευταίος και ήθελα τη νίκη, όπως κι έγινε. Έκλεισε μια χρόνια με το καλύτερο τρόπο. Τώρα ακολουθεί ξεκούραση και λίγος χρόνος για μένα, ώστε να γεμίσω μπαταρίες για το επόμενο έτος που έχει Παγκόσμιο στην Βαρκελώνη».

Νίκος Γέμελος: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που τελειώνει με αυτό τον τρόπο η χρονιά και θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Ομοσπονδία που μας στήριξε. Έδωσαν το Παγκόσμιο κύπελλο στο Σπύρο με μεγάλη χρονική διάφορα ανάμεσα σε καθένα από τα ταξίδια. Μπορεί το Ολυμπιακό μετάλλιο να μην ήρθε αλλά τουλάχιστον δεν έκλεισε άδοξα η χρόνια. Ξεκινάει έτσι μια καινούργια αγωνιστική περίοδος με στόχο το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Βαρκελώνη του χρόνου τον Αύγουστο».

Στη φωτογραφία ο Σπύρος Γιαννιώτης με τον προπονητή του Νίκο Γέμελο στο Χονγκ Κονγκ, όπου διεξήχθη ο προτελευταίος αγώνας του Παγκοσμίου κυπέλλου την περασμένη εβδομάδα.