ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑΚΗ: ΠΛΗΡΕΣ ΤΟ «ΠΑΚΕΤΟ»

0
196

Η Γεωργία Ελληνάκη ήταν μία από τις κορυφαίες τερματοφύλακες που ανέδειξε το άθλημα από καταβολής του στην Ελλάδα. Σπουδαία προσωπικότητα και ολυμπιονίκης, προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να διαγράψει μια εξίσου επιτυχημένη πορεία και σαν προπονήτρια. Μαζί με την Ευτυχία Καραγιάννη και την Κατερίνα Οικονομόπουλου συνετέλεσε τα μέγιστα στις επιτυχίες των τμημάτων υποδομής του Νηρέα Χαλανδρίου. 

Μιλώντας για την πρόσφατη επιτυχία του Νηρέα και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης κορασίδων, η Γεωργία Ελληνάκη τόνισε στην ιστοσελίδα μας: 

«Η πίστη, η επιμονή, το ταλέντο και η δίψα για διάκριση, είναι αυτά που χαρακτηρίζουν ένα επιτυχημένο αθλητή. Οι αθλήτριες του Νηρέα Χαλανδρίου τα έχουν όλα. Τα κορίτσια χρόνια τώρα δουλεύουν σκληρά, για να έρθει φέτος το επισφράγισμα με όλες αυτές τις επιτυχίες.  Στο πλευρό τους ήταν πάντα ο Πρόεδρος, η διοίκηση, οι έφοροι και οι γονείς τους. 

Το μέλλον των αθλητριών προβλέπεται λαμπρό αν συνεχίσουν με την ίδια προσήλωση. Εξάλλου η διατήρηση στην κορυφή αποτελεί από μόνη της μια πρόκληση που απαιτεί ακόμα περισσότερη προσπάθεια. Η παρουσία μου φέτος στο  προπονητικό δυναμικό, ήταν για μένα ένα σημαντικό κεφάλαιο. Η διοίκηση έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνω στις τάξεις της ομαδας χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτή τη δύσκολη αθλητική χρονιά, αλλά κυρίως τις αθλήτριες μου».