«ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ» Ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΤΣΑΝΑΚΗΣ

2
483

Την τεχνική ηγεσία του γυναικείου τμήματος του Εθνικού Πειραιώς αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής ο Κώστας Φιτσανάκης.

Ο Κώστας Φιτσανάκης είναι 38 χρονών και από το 2006 έως τη φετινή αγωνιστική περίοδο ήταν στο προπονητικό επιτελείο του ΝΟ Ρεθύμνου. Από το 2008 μάλιστα ανέλαβε τις τύχες του Κρητικού συλλόγου ως πρώτος τεχνικός, τόσο στο γυναικείο τμήμα, στο ανδρικό τμήμα όσο και στις ακαδημίες της ομάδας σε αγόρια και κορίτσια, πραγματοποιώντας μια αξιοσημείωτη πορεία με αποκορύφωμα την 3η θέση στην Α1 γυναικών και τη συμμετοχή του με τον ΝΟΡ στην Ευρωλίγκα.

Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς, ο team manager Τάσος Σιδέρης και ο υπεύθυνος της ομάδας, Δημήτρης Κολοβός, καλωσορίζουν τον Κώστα Φιτσανάκη στον «Αυτοκράτορα» της ελληνικής υδατοσφαίρισης και του εύχονται ολόψυχα καλή επιτυχία.

Πηγή: www.ethnikoswenwaterpolo.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Φιτσανάκης είναι ένα καλό παιδί και ένας καλός προπονητής.
    14 χρόνια να κάτσει κάποιος σε μια ομάδα είναι πάρα πολλά. Δεν θα έλεγα ότι έκανε τις μεγάλες επιτυχίες καθώς η δουλειά ενός προπονητή φαίνεται από τις επιτυχίες των ακαδημιών( ΝΕΠ, Χαλάνδρι) και μετά την φυγή του Χατζιδάκη οι ακαδημίες των κοριτσιών του Ρεθύμνου έχουν μετριότατη πορεία και κακά αποτελέσματα, με αποκορύφωμα τώρα στον Βόλο η ομάδα των 04 από δεύτερες το
    2017 να τερματίζουν εκτός οκτάδας Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού χρειάζεται ένα προπονητή δάσκαλο για τις ακαδημίες του, που θα δώσει γνώσεις , σοβαρότητα και μεθοδικότητα για να ξανά κάνει τον Εθνικό ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ. Ο Φιτσανάκης 14 χρόνια στα ανδρικά τμήματα δεν έχει παρουσιάσει κάτι αξιόλογο παρά μια καλή φουρνιά παιδιών αν θυμάμαι καλά 97-98 γεννημένα. Επίσης στη γυναικεία ομάδα δεν είδαμε ποτέ κορίτσια από το Ρέθυμνο να πρωταγωνιστούν όπως στην Πάτρα και το Χαλάνδρι και αυτό με ανησυχεί πολύ.
    Με αυτά τα δεδομένα έχω αμφιβολίες για την πρόσληψη
    Ελπίζω να έχει μια επιτυχημένη πορεία για τον Εθνικό μας και να φτάσει την ομάδα ψηλά

Comments are closed.