ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ 4η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ

0
86

Με την 8η θέση στον κόσμο, που κατέκτησε στον τελικό του Κόμπο, ολοκλήρωσε η Εθνική μας ομάδα τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Νεανίδων, στην πέμπτη και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, την Κυριακή (22/7) το βράδυ στη Βουδαπέστη.

Οι Βιολέτα Ζουζούνη, Όλγα Κουργιαντάκη, Νεφέλη Γκαγιάννη, Αναστασία Δοδοντζίδη, Αναστασία Κουτσελίνη, Ειρήνη Γιαννούλου – Βαλμά, Ιφιγένεια Δίπλα, Βασιλική Κοφίδη, Ευδοκία Φανού, Γεωργία Βασιλοπούλου βαθμολογήθηκαν με 83,5667 β. και κατετάγησαν 8ες. (Το πρωί, από τον προκριματικό του αγωνίσματος, οι Ελληνίδες είχαν προκριθεί ως 7ες στον τελικό με 83,9333 β.).

Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ρωσία, το ασημένιο η Ουκρανία και το χάλκινο η Ιαπωνία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον Τελικό του Κόμπο ΕΔΩ.

Νωρίτερα από τον τελικό του Κόμπο, το απόγευμα της Κυριακής, οι Νικολέττα Παπαγεωργίου και Βασίλης Γκορτσιλάς πήραν την 4η θέση στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Μικτού Ντουέτου με 75,1000 β.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε κι εδώ η Ρωσία, ενώ το ασημένιο κατέκτησε η Κίνα και το χάλκινο η Ιαπωνία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Μικτού Ντουέτου ΕΔΩ.

Με τα κορίτσια στην Ουγγαρία ήταν οι εθνικές προπονήτριες Μαρία Θηβαίου και Ναταλία Τσερνέτσκα, ενώ την αποστολή συνόδευαν ακόμα οι διεθνείς κριτές Ελένη Κουγιά και Μαρία Μαρούγκα, η φυσικοθεραπεύτρια Παρασκευή Αγγελέτου και η έφορος και μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Μαρία Παρασκευοπούλου ως αρχηγός σποστολής.