ΑΣ ΕΥΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ

0
720

Ενας πολύ καλός φίλος, με πήρε χθες τηλέφωνο και μου είπε ότι ψάχνοντας στο internet για διάφορα σάιτ, είδε το ότι η pisina.net έχει κάνει άλματα προόδου σε ranking που υπάρχει παγκοσμίως και συγκρίνει όλα τα σαιτ που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Εψαξα λοιπόν κι εγώ και είδα ότι αυτά που μου έλεγε δεν ήταν μπαρούφες.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή που υπάρχει, δείχνει την δημοτικότητα του κάθε σαιτ στον παγκόσμιο αλλά και στον Ελληνικό ιστό, και μάλιστα κάνει και συγκρίσεις με ανάλογα σαιτ. Μετράει την ημερήσια επισκεψιμότητα σε συνδυασμό με τις σελίδες του κάθε σαιτ, συν τα θέματα που μπαίνουν καθημερινά.

Η pisina.net λοιπόν, εκτοξεύτηκε από τον προηγούμενο Απρίλη. Ανέβηκε 2.207.502 θέσεις μέσα σε ένα τρίμηνο, φτάνοντας στην θέση 401.362 στον Παγκόσμιο ιστό (από το 2.608.864). Οσον αφορά την Ελλάδα η άνοδος ήταν επίσης εντυπωσιακή, αφού από το 20.186 τον Απρίλιο, έφτασε στο 2.223

Φυσικά Νο 1 όπως καταλαβαίνει ο καθένας, είναι το google.com, και στην Ελλάδα το αντίστοιχο google.gr

Πάντως όλα τα σαιτ του υγρού στίβου, είχαν ανοδική πορεία. Αυτή την στιγμή τα υπόλοιπα 3 που ουσιαστικά ασχολούνται μόνο με τον υγρό στίβο, βρίσκονται ανάμεσα στην θέση 3.501 και το 4.652 στην Ελλάδα. Αυτό δείχνει ότι ο υγιής ανταγωνισμός κάνει καλό, κυρίως στα αθλήματα της πισίνας. Εμείς, στο pisina.net θα προσπαθούμε κάθε χρόνο, με νέες καινοτόμες ιδέες, να προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε στους αναγνώστες μας. Και φυσικά, θα βελτιώνουμε συνεχώς τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες μας.