ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 26 ΧΡΟΝΙΑ

0
1581

Μετά από 26 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο της πισίνας, ο Νηρέας Πατρών με επιστολή του στην ΚΟΕ γνωστοποίησε την διακοπή συνεργασίας και την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πόλο ανδρών, λόγω της οικονομικής δυσχέρειας που έχει περιέλθει ο όμιλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πατρινών:

“Μετά από 26 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο της Πισίνας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι διακόπτουμε την αγωνιστική μας παρουσίαση στην Υδατοσφαίριση και αποχωρούμε από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας των Ανδρών, ο λόγος δεν είναι άλλος από την οικονομική δυσχέρεια που έχει επέλθει ο όμιλος μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Αθλητές, Προπονητές, Φίλους, Παράγοντες, την Ομοσπονδία για τη καλή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τους Χορηγούς μας, που βοήθησαν ώστε η ομάδα μας να φτάσει μέχρι την Α2 Εθνική κατηγορία των Ανδρών.

Ίσως κάποια στιγμή να επανέλθουμε και να αναφέρουμε λεπτομερώς το πως φτάσαμε σε αυτή τη δύσκολη απόφαση να σταματήσει τη λειτουργία του αυτό το σωματείο που λέγεται “ΑΚ Νηρέας Πάτρας” που μας αφήνει πολλές χαρές και λιγότερες λύπες.

Ζητάμε συγγνώμη αν κάποιους στεναχωρήσαμε με αυτή μας την απόφαση.

Από την Διοίκηση”.