ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ

0
253

Ο Γιάννης Γιαννουρής, επί σειρά ετών μέλος της επιτροπής ανάπτυξης της παγκόσμιας ομοσπονδίας για το άθλημα της υδατοσφαίρισης, πρώην αθλητής, σωματειακός και ομοσπονδιακός προπονητής, θεωρείται ένας από τους καλύτερους πρεσβευτές της χώρας στο εξωτερικό.

Είναι γνωστό ότι επί σειρά ετών ο κύριος Γιαννουρής άσκησε κριτική και χρησιμοποίησε μία ελεύθερη γλώσσα σχολιάζοντας την πραγματικότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το ίδιο πράττει και σήμερα.

Αναφερόμενος στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες, με τις τοποθετήσεις της ομοσπονδίας, των προπονητών, των αθλητών και των υπευθύνων των σωματείων, αναφορικά με την επόμενη μέρα στο χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης εν καιρώ πανδημίας, εκτιμά ότι για την επανεκκίνηση του χώρου χρειάζεται να ολοκληρωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα.

«Αναγνωρίζω, λέει, ότι υπάρχουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Όμως θεωρώ ότι οι παράγοντες των σωματείων πρέπει να καταβάλουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για την ανεύρεση πόρων. Τα πρωταθλήματα πρέπει να συνεχιστούν και όλοι όσοι ασχολούνται με το οικοδόμημα να επιστρέψουν στο χώρο τους» καταλήγει ο Έλληνας προπονητής.

Pisina.net