ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ

1
488

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΥΚ Βόλου, με την οποία απαντάει σε αυτή του Εθνικού Πειραιώς.

Αναλυτικά:

Απαντώντας στην ανακοίνωση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ με την οποία αμφισβητούνται η προσπάθεια και η πρόκριση της ομάδας μας στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Παίδων θα θέλαμε ν’αναφέρουμε τα εξής:

1. Δεν είναι το πρώτο ούτε το μοναδικό παιγνίδι του πρωταθλήματος που γίνεται χωρίς την παρουσία παρατηρητή (δεν είναι άλλωστε επιλογή μας).

2. Αν είναι λάθος να σφυρίζουν Βολιώτες διαιτητές στο Βόλο, Πατρινοί στην Πάτρα και Αθηναίοι στην Αθήνα ας προτείνετε εναλλακτική λύση στην ΚΟΕ

3. Καμμιά τιμωρία δεν επιβλήθηκε για αντιαθλητική συμπεριφορά σε κανένα αθλητή και των δύο ομάδων. Σε ότι αφορά τον τρόπο παιγνιδιού μας προκαλεί απορία το πόσο αντιαθλητικά αγωνιστήκαμε έχοντας στην αρχική μας εφτάδα αθλητές από την ομάδα Μίνι Παίδων. Επίσης κανείς αθλητής δεν τραυματίστηκε ούτε ο αγώνας διεκόπη έστω για 1’’ για τραυματισμό (Φύλλο Αγώνος)

4. Η ομάδα του Εθνικού δεν είχε τιμωρημένο παίκτη και ήταν επιλογή του προπονητή να «αγωνίζεται» με 5 ή 6 παίκτες (Φύλλο Αγώνος)

5. Για όσα συνέβησαν εκτός αγωνιστικού χώρου και μετά το τέλος του αγώνα, το Σωματείο μας, οι παράγοντες και οι φίλαθλοι μας δεν έχουμε καμία εμπλοκή και συμμετοχή (Φύλλο Αγώνος).

6. Για την διακωμώδηση και προσβολή του αθλήματος δεν θα θέλαμε ν’ απαντήσουμε σεβόμενοι το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε.

Με εντολή του ΔΣ του ΟΥΚ Βόλου Σταμάτης Μπένης Υπεύθυνος Επικοινωνίας

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Σεβασμός στον αθλητισμό δεν είναι η νίκη πάση θυσία..
  Όλοι που ζούμε 28 και βάλε χρόνια στον χώρο ξέρουμε…
  Στον Βόλο
  Στην Πάτρα
  Στα Χανιά
  Στον Πειραιά
  … Τα παιδιά μας όμως δεν θα μάθουν το σωστό
  .. Ακόμα και πρωτάθλημα να πάρουν

Comments are closed.