ΑΟΠΦ: ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

0
551

«Καμπανάκια» άρχισα να χτυπούν στο τμήμα υδατοσφαίρισης του ιστορικού Αθλητικού ομίλου Παλαιού Φαλήρου (ΑΟΠΦ).

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη νέα χρονιά, μετά την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Ήδη έχει επιβεβαιωθεί η μετακίνηση του Μπάμπη Τρούλου στην Βουλιαγμένη, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ίδιο δρόμο βρίσκεται ο παγκόσμιος πρωταθλητής Γιάννης Αλαφραγκής.

Οι πρόωρες μετακινησεις των παικτών από που προέρχονται; Γιατί γίνονται; Πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν στο περιβάλλον του προπονητή Τεό Λοράντου;

Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για αβέβαιο μέλλον στην συνεργασία του ομοσπονδιακού προπονητή με τον ιστορικό όμιλο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Λοράντος θα ολοκληρώσει την φετινή περίοδο στον πάγκο της ομάδας. Η συνέχεια όμως κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, εάν όχι απίθανη. Ουδείς μπορεί να λησμονεί ότι ο Τεό θα έχει ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα του χρόνου λόγω της Εθνικής γυναικών και της προσπάθειας παρουσίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Απίθανη θεωρείται από αντικειμενικούς παρατηρητές η παρουσία στον σύλλογο του γενικού αρχηγού Διονύση Βώσσου. Οι πληροφορίες θέλουν τον κύριο Βώσσο να μην συνεχίζει το έργο το οποίο έχει πραγματοποιήσει τα δύο τελευταία χρόνια.

Τις επόμενες εβδομάδες μένει να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν οι ανωτέρω πληροφορίες. 

Pisina.net