ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΟΝΤΑΚΗΣ: “ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ”

0
346

Φωτογραφία: Ο Αντώνης Βλοντάκης δέχεται τα συγχαρητήρια του προπονητή του, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου

 

Για το παιχνίδι του Νηρέα Λαμίας με τον Εθνικό μίλησε ο αρχηγός της νεοφώτιστης ομάδας της Λαμίας ,Αντώνης Βλοντάκης. Ο 38χρονος φουνταριστός αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι αλλά και στους στόχους της ομάδας γι αυτή την χρονιά.

Πως ήταν η παρουσία της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι : «Είμαι ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας, επιτέλους δουλέψαμε πολύ πιο σωστά στην άμυνα και καταφέραμε και κερδίσαμε σχετικά εύκολα ένα παιχνίδι που τα προγνωστικά μας είχαν αουτσάιντερ . Δυστυχώς ή ευτυχώς τα παιχνίδια κερδίζονται από την άμυνα, είδαμε ότι τα 10 γκολ που σκοράραμε με την Χίο δεν φτάσανε ,ήταν  ένα καλό μάθημα αυτό , ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σήμερα και καταφέραμε να κερδίσουμε, δεν έγινε και τίποτα, ήταν μία απλή νίκη σε μία σειρά αγώνων για το πρωτάθλημα, ελπίζουμε και σε καλύτερη συνέχεια».

Ο έμπειρος πολίστας μίλησε και για το αν μετά από αυτή την νίκη αλλάζει ο στόχος της ομάδας που είναι η παραμονή και αν ο Νηρέας κοιτάει ψηλότερα : «Σεμνά και ταπεινά, έτσι χτίζονται οι ομάδες, δεν γίνεται να πάμε κατευθείαν στον ουρανοξύστη».

Ο αρχηγός του Νηρέα όμως αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με το Π.Φάληρο : « Έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε γι αυτό το παιχνίδι ,θεωρώ ότι είναι μία ομάδα πειθαρχημένη ,σοβαρή ,ομάδα με όμικρον κεφάλαιο και θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας. Πιστεύω όμως πως αν συγκεντρωθούμε και  παίξουμε στην άμυνα όπως σήμερα δεν θα έχουμε πρόβλημα να κερδίσουμε».