ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ: «ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΣ»

1
764

Με μία δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Άννα-Μαρία Αλεξανδρή «άστραψε και βρόντηξε», τονίζοντας τα προβλήματα που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση της αθλήτριας:

«Το 2015 μας είπαν συγχαρητήρια για τα μετάλλια στο Μπακού και ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή, ώστε να καταφέρουμε να περάσουμε στον τελικό στο ελεύθερο ντουέτο (11 στο τεχνικό). Το 2016 στους Ολυμπιακούς αγώνες, ότι πολύ καλές, αλλά μικρές και πρέπει να περιμένουμε την σειρά μας, γιατί υπάρχουν μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες που πρέπει να ανταμοιφθούν. Το 2017, ότι στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και την Ολυμπιάδα θα είναι η χρονιές μας. Και φτάσαμε στο σήμερα, να είμαστε πίσω από αυτούς που ήμασταν μπροστά τους, γιατί μάλλον αυτοί εξελίχτηκαν και εμείς όχι. Εμεις εξελισσόμαστε μόνο στο τεχνικό πρόγραμμα και πάλι μέχρι εκεί που να μην ενοχλούμε και πολύ. Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι με συνείδηση που κλαίνε για την αδικία αυτή που έχουμε υποστεί και ας είναι από χώρες που βρίσκονται μπροστά μας και παραδέχονται την αδικία! Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους για την ποιότητα του χαρακτήρα τους και την ανθρωπιά που δείχνουν. Λυπάμαι πολύ που είμαι μέρος αυτής της τραγωδίας που θέλουμε να λέμε ότι είναι άθλημα.
Για την ιστορία: στον τελικό του Μπακου, το 2015, είχαμε 85.6 και τώρα, μετά από 4 χρονια πολλή σκληρής δουλειάς, έχουμε καταφέρει να ανέβουμε μόνο 1.5 βαθμό, την στιγμή που άλλες αθλήτριες που βρίσκονταν στον ίδιο αγώνα έχουν ανέβει 6. Κρίμα για τον αγώνα και για τις θυσίες που κάνουμε. Άλλη μια χρονιά χαμενη. Περιμέναμε άλλη αντιμετώπιση, έστω για την οποία ιστορία έχουμε ως αθλήτριες. ΝΤΡΟΠΉ»

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δυστυχώς από θεαματικό και ομορφο αθλημα τα τελευταία 15 χρόνο κατάντησε μονότονο και βαρετό εφόσον ξέρεις από πριν που θα πάνε τα μετάλλια. Επίσης, για ποιον λόγο η ομαδα μας στέλνει μοναχα νεάνιδες στο ομαδικό; για ποιον λογο σταματούν τόσο νωρίς; δίνονται κίνητρα για να συνεχίσουν;

Comments are closed.