ΑΝΕΤΑ Ο ΠΑΟ

0
170

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ο Παναθηναϊκός έδειξε την δύναμη του. Αξιοποίησε σωστά την έδρα του και έδειξε στον Πανιώνιο ποιος είναι το αφεντικό. Το τελικό 18-6 δεν αφήνει πολλά περιθώρια της αμφισβήτησης των πράσινων. Πλέον μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός έχει βολευτεί αναπαυτικά στην τέταρτη θέση, ενώ ο Πανιώνιος θα πρέπει να ανησυχεί καθώς είναι μόλις τρίτος από το τέλος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να δείχνει έξαρχος τα δόντια του, αφού μετά το τέλος του πρώτου 8λεπτου το αποτέλεσμα ήταν στο εμφατικό 4-0. Στο δεύτερο 8 λεπτό η διαφορά μεγάλωσε και πήγε στο 8-0. Κάπου εκεί όλοι είχαμε συνειδητοποιήσει πως το απόγευμα θα ήταν χαρά για τους οπαδούς του τριφυλλιού που κατέκλυσαν το κολυμβητήριο των Ιλισίων και με φωνές και τραγούδια δεν σταμάτησαν λεπτό. Το τρίτο 8λεπτό ήταν και αυτό κατηφορικό για τον Πανιώνιο αφού το 13-1 τα μαρτυρεί όλα. Όλα είχαν λήξει. Πριν την ώρα τους. Στο τελευταίο 8 λεπτό ο Πανιώνιος κατάφερε να βάλει 5 γκολ και το παιχνίδι να τελειώσει οριστικά στο 18-6. Εύκολο απόγευμα για τον Παναθηναϊκό που όπως λένε οι άνθρωποι του δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και από κανέναν αντίπαλο.
Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 18-6
Παναθηναϊκός: (Κώστας  Λουδης) Χρονόπουλος, Κομαντινα  1, Κοχειλας Ν 2 , Στελλατος 1, Κουρλιαφτης, Θεοδωροπουλος  4, Παπαδογκωνας 3, Χαντζηγουλιας 1,  Αφρουδακης Γ 4, Δερμιντζακης Δ, Πανταζοπουλος, Γερανης 1, Μιχαλόπουλος, Τζαβαρας, Γερακουδης 1
Πανιώνιος: (Αλέκος Βασιος) Τζωρτζατος, Καρακασης Ν, Βαθουλκας, Ζωρζος 2, Θωμακος 1, Γρηγοροπουλος 1, Φουτρης, Μπαγαλντζης, Κουφαλης, Βεκος 1, Μανώλης, Καρακατσανης 1 , Μιγοπουλος, Καρακασης Χρ.

Βλάσης Νούσης