ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΩΤΟΣ: «ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ»

0
482
Ο Ανδρέας Ζώτος παραδίδει το κύπελλο του πρωταθλητή στην Κατηγορία ΟΠΕΝ των ανδρών στους αθλητές του ΠΑΟ.

Ο επικεφαλής του τμήματος υγρού στίβου του Παναθηναϊκού, Ανδρέας Ζώτος, είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος με την επιτυχία της ομάδα καταδύσεων του συλλόγου στην κατηγορία ΟΠΕΝ. Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε για 3η συνεχόμενη φορά πρωταθλητής και ο κ. Ζώτος μιλώντας στην pisina.net υπογράμμισε το όραμά του για τον υγρό στίβου του τριφυλλιού που βασίζεται στην πίστη των γονιών και στην παραγωγή έργου από τους προπονητές του συλλόγου, ώστε να έρθουν τα πρωταθλήματα. Παράλληλα επεσήμανε ότι τα παιδιά είναι χαρούμενα που βρίσκονται στο «τριφύλλι», ενώ τόνισε ότι η ομάδα βάζει πλώρη για τη διατήρηση των σκήπτρων στις καταδύσεις για πολλά χρόνια.

«Είναι ένα πρωτάθλημα που μετράει πάρα πολύ. Ήρθε ύστερα από μεγάλη μάχη και μόλις για ένα βαθμό διαφορά. Έχει γίνει προσεγμένη δουλειά από την κ. Ίνκα Μπαντούρι, την προπονήτριά μας. Πιστεύω ότι θα βάλουμε πλώρη για να κρατήσουμε τη θέση αυτή για πολλά χρόνια. Θέλει όμως επαναλαμβάνω πολύ δουλειά. Τα παιδιά πήγαν πολύ καλά.».

Για τα πεπραγμένα στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό: «Εμείς στον υγρό στίβο κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Αν δούμε και την κολύμβηση και στο εγγύς παρελθόν το πόλο συνεχώς πηγαίνουμε από το καλό στο καλύτερο. Οι γονείς πιστέψαν σε εμάς και τα παιδιά χαίρονται που είναι μαζί μας. Θέλουμε να δείξουμε ακόμη παραπάνω πράγματα για τον Παναθηναϊκό μας».

Για το μήνυμα στους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους: «Να φέρουν τα παιδιά, τους φίλους και τους συγγενείς κοντά μας ώστε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί σπουδαία πράγματα».

Μιλώντας για το όραμά του για τον υγρό στίβο του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είπε: «Χαράζουμε το δικό μας δρόμο και τη δική μας πορεία. Το όραμά μας είναι ένα και μοναδικό. Να παράγουμε έργο, να χαίρονται τα παιδιά κοντά μας, να νιώθουν ασφάλεια οι γονείς και να κερδίζουμε πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα».

Τέλος, για τη συνολικότερη κατάσταση στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα βρεθεί λύση εντός της εβδομάδας.

Θοδωρής Νταλαγιώργος