ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΚΕΧΑΛΑΡΗΣ

0
116

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον περιφερειακό, Γιάννη Κεχαλάρη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Ο 18χρονος ταλαντούχος περιφερειακός, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Δικεφάλου, θα συνεχίζει με το «ασπρόμαυρο» σκουφάκι, για ακόμα μία χρονιά στην ανδρική ομάδα.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ Prima Holidays, ο Γιάννης Κεχαλάρης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που με την ενηλικίωση μου ήρθε και η ανανέωση συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ. Προέρχομαι από τις Ακαδημίες του Συλλόγου και είναι μεγάλη μου τιμή που αποτελώ μέλος της ανδρικής ομάδας από πολύ μικρή ηλικία. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τους Υπεύθυνους, κκ. Νικολαΐδη, καθώς και τον προπονητή Θοδωρή Χατζηθεοδώρου για την εμπιστοσύνη τους. Θα δουλέψουμε σκληρά, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας και να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή πορεία τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Καλή χρονιά να έχουμε, χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες!».