ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ

1
627
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την Α2 γυναικών, εξέδωσε ο Ιωνικός.
Αναλυτικά:
“Μετά την ανακοίνωση της ΚΟΕ για τον τόπο και ώρα που θα λάβει μέρος η Β Φάση Α2 Γυναικών Υδατοσφαίρισης με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η ομάδα μας θα αγωνισθεί στην επαρχία και συγκεκριμένα στην Λάρισα. Να υπενθυμίσουμε ότι και η Α Φάση του Πρωταθλήματος έγινε στη Θεσσαλονίκη όταν ο όμιλος έχει δύο αθηναϊκές ομάδες και δύο της επαρχίας όπου μέχρι τώρα γινόταν επαρχία και μετά Αθήνα. Αντίθετα στον άλλο όμιλο όπου συμμετέχουν δύο ομάδες της Αθήνας και δύο της επαρχίας και οι δύο φάσεις του πρωταθλήματος γίνονται Αθήνα.
Δεν θα σταθούμε στην διαφορά αντιμετώπισης των ομίλων από την Ομοσπονδία αλλά στον οικονομικό αντίκτυπο που έχει η απόφαση αυτή σε σωματείο και αθλήτριες δηλαδή γονείς. Με μεγάλο κόπο και μεράκι προσπαθούμε να επενδύουμε στις ακαδημίες ώστε να φτάσουν αγωνιστικά σε μεγάλες κατηγορίες κάτι που φαίνεται από το ρόστερ της ομάδας μας που πλαισιώνεται κατά το πλείστον από κορίτσια γεννημένα 2003 – 2004 . Όταν ερχόμαστε και επιβαρύνουμε οικονομικά ένα γονέα με υψηλά για την σημερινή εποχή κόστη για να συμμετέχει το παιδί του σε πρωτάθλημα το μόνο που καταφέρνουμε είναι να σταματήσει το άθλημα. Όποια προσπάθεια και να κάνουμε να μεταφέρουμε το πάθος και την αγάπη του ομαδικού αθλήματος στις μικρές ηλικίες καταρρέει με τέτοιες αποφάσεις. Δυστυχώς με γνώμονα τις βαθμολογικές συνέπειες η ομάδα μας δεν θα μεταβεί το Σάββατο για τον ένα αγώνα αλλά θα είμαστε εκεί μόνο Κυριακή για τους δύο αγώνες ελαχιστοποιώντας τα έξοδα .
Δυστυχώς η απόφαση της Ομοσπονδίας για την Β Φάση του Πρωταθλήματος εκδόθηκε ενώ είχε παρέλθει η συνδιάσκεψη της FINA στη Βουδαπέστη όπου θα ήταν key study για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος τα επόμενα χρόνια”.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ… ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.. ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ… ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΧ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΟΠΟΥ 3 ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΜΕ 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ Η ΚΑΘΕΜΙΑ)ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΟΜΙΛΟ ΑΝΟΔΟΥ!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΟΛΑΑΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΕΞΟΔΑ!!!
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΥΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Comments are closed.