ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ

1
874

Μέσω μιας ανάρτησης στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο Εθνικός Πειραιώς ανακοίνωσε τους προπονητές των τμημάτων υδατοσφαίρισης για την επερχόμενη σεζόν.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση:

«Την πρώτη τους  συνάντηση ενόψει της νέας αγωνίστικης περιόδου πραγματοποίησαν χθες οι υπεύθυνοι υδατοσφαίρισης του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ με τους προπονητές και τους εφόρους  των τμημάτων, παρουσία και της προέδρου κ. Δ. Ιωαννίδου.

Αφού ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά, καθορίστηκαν και επίσημα οι θέσεις των προπονητών και των εφόρων.

Αναλυτικά οι προπονητές που θα εκπροσωπούν γι’ αυτή τη χρονιά το τμήμα υδατοσφαίρισης του «Αυτοκράτορα» είναι οι παρακάτω:

Στην ανδρική ομάδα για 6η συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται ο Φάνης Κουντουδιός.

Στους Νέους και Έφηβους παραμένει ο Νίκος Βενετόπουλος, καθώς και ο Κώστας Καλαφάτης ως έφορος. Στο τμήμα των Παίδων ο Μάρκο Μίσιτς, με έφορο τον Γιάννη Ιωάννου.

Στους Μίνι Παίδες συνεχίζει και αυτή τη χρονιά ο Ανδρέας Καρυοφίλης. Στις Μίνι Κορασίδες και τις Κορασίδες προπονητής παραμένει ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος με έφορο τη Λίνα Γιαπιτζή. Στο τμήμα των Προ Μίνι τη θέση της μέχρι πρότινος προπονήτριας Άννας Χατζηγιωργάκη, αναλαμβάνει η Μαρία Μοσκοφίδου, ενώ στην εκμάθηση παραμένει ο Ντένης Παπανικολάτος με έφορο τη Λίνα Πούπουζα και στα δυο τμήματα».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.ethnikos.org/news/oi-prponites-ton-tmimaton-ydatosfairisis/

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.