ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

0
256

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΟΕ που ακολουθεί, αναβάλλονται οι αγώνες σε έναν όμιλο της Β  εθνικής, καθώς και στους 3 από τους τέσσερις ομίλους των εφήβων, αφού προέκυψαν προβλήματα λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων. Επιπλέον η ομάδα του Οξυγόνου δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα των Νέων Γυναικών, κι ο ένας όμιλος θα γίνει με 4 ομάδες, ενώ και η ομάδα του ΝΟ Ρεθύμνου δε συμμετείχε στο βραδινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα το μηδενισμό της και -1 βαθμούς. Οι αγώνες των εφήβων στους 3 ομίλους αναμένονται να διεξαχθούν στο τέλος Ιουνίου, μετά το κλείσιμο των σχολείων.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΟΕ

Η προκήρυξη σήμερα (5 Μαϊου) των απεργιακών κινητοποιήσεων (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΝΟ) ενάντια στα νομοσχέδια της Κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό που εισάγονται για συζήτηση και ψήφιση το Σαββατοκύριακο στη Βουλή, ανατρέπει τον αγωνιστικό σχεδιασμό στα ηλικιακά πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης που διεξάγονται το επόμενο τριήμερο και είχαν ανακοινωθεί νωρίτερα.

Έτσι, σε ότι αφορά το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (Β’ Γύρος της Α’ Φάσης), αναβάλλονται οι αγώνες στον Α’ Όμιλο Αθήνας όπου μετέχει ο ΝΟ Αγίου Νικολάου.

Σ’ ότι αφορά το Εφηβικό πρωτάθλημα (Γ’ Φάση), αναβάλλονται οι αγώνες στους Ομίλους Α’ και Β’ Αθήνας όπου μετέχουν ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου και ΝΟ Χίου και στον Όμιλο Θεσσαλονίκης όπου μετέχει ο ΝΑΟ Κέρκυρας.

Κανονικά θα διεξαχθούν οι αγώνες στο πρωτάθλημα Νέων γυναικών (Τελική φάση).