ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΤΟΝ ΝΟΧ

0
436

Το τμήμα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εξελίσσεται και αναβαθμίζεται, εντάσσοντας από φέτος 24 νέα αγωνίσματα, τα οποία θα προσδώσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αλλά και κίνητρο στους αθλητές και στις αθλήτριές του.

Πρόκειται για νέα αγωνίσματα που έχει εισάγει η Κολυμβητική Ομοσπονδία στο αγωνιστικό της πρόγραμμα και η χανιώτικη ομάδα αναμένεται να αναπτύξει από φέτος. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ελεύθερο στυλ κολύμβησης με πέδιλα και αναπνευστήρα στα 50μ., 100μ. και 200μ. σε όλες τις κατηγορίες (Παμπαίδων-Παγκορασίδων, Παίδων-Κορασίδων, Νέων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών).

Ο ΝΟ Χανίων επιζητά νέες εγγραφές, έτσι ώστε να αναπτύξει το τμήμα της τεχνικής κολύμβησης που έχει μακρά και μεγάλη παράδοση στον ελληνικό χώρο.

Η έφορος του τμήματος, Βούλα Παπαδάκη, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ευελπιστούμε ότι τα νέα αγωνίσματα θα μας βοηθήσουν ως τμήμα να έρθουν πολλά νέα παιδιά, τα οποία εννοείται ότι θα βοηθηθούν και εκείνα. Αυτό που βασικά μας ενδιαφέρει είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και την κολύμβηση. Θεωρώ ότι τα νέα αγωνίσματα είναι πολύ ελκυστικά από άποψης σημασίας και ενδιαφέροντος και επαναλαμβάνω πως το παν είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά, αλλά και να βοηθηθούν και εκείνα μέσω του αθλητισμού».

Οι γονείς, που ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά τις ώρες 17:00-19:00 με τους προπονητές κ. Ηλία Καλαμαρίδη και κ. Παναγιώτη Βερναδάκη ή να απευθύνονται στη Γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, σε ό,τι αφορά τις νέες εγγραφές.