«ΑΛΩΣΕ» ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΝΟΒ!

0
597

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης «άλωσε» το Παπαστράτειο, παίρνοντας σπουδαίο διπλό κόντρα στον Ολυμπιακό στα πέναλτι 8-6 (4-4 κ.δ.) και βρίσκεται μία ανάσα από την επιστροφή στην κορυφή του Ελληνικού γυναικείου πόλο.

Ο τέταρτος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Δευτέρα 13 Μαΐου στις 19:00 στο Κολυμβητήριο του Λαιμού.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τον ΝΟΒ ήταν η Άσλεϊ Τζόνσον, που απέκρουσε δύο πέναλτι στη ρώσικη ρουλέτα, ενώ η Έλενα Ξενάκη ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι για τον ΝΟΒ. Ο τέταρτος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Δευτέρα 13 Μαΐου στις 19:00 στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε και με 4-2. Όμως ο ΝΟΒ αντέδρασε και με δύο γρήγορα γκολ των Ράνεϊ και Ελληνιάδη έφερε το ματς στα ίσα. Οι δύο ομάδες έχασαν από μια ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό να πάρουν τη νίκη. Αρχικά ο Ολυμπιακός με την Γκόφερς (το σουτ κατέληξε άουτ) και εν συνεχεία ο ΝΟΒ που διαμαρτύρεται για πέναλτι της Μπάκλιγκ πάνω στην Ξενάκη.

Έτσι, στη διαδικασία των πέναλτι, η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου ήταν πιο ψύχραιμη και με την Άσλεϊ Τζόνσον να αποκρούει δύο, ο ΝΟ Βουλιαγμένης έφυγε νικητής από τον Πειραιά που τον φέρνει κοντά στη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η διακύμανση στα πέναλτι:

Ράνεϊ 4-5. Απόκρουση της Τζόνσον σε πέναλτι της Πλευρίτου Ελ. Χαραλαμπίδη 4-6. Αβραμίδου 5-6. Απόκρουση της Σταματοπούλου σε πέναλτι της Χυδηριώτη. Τσουκαλά 6-6. Ελληνιάδη 6-7. Απόκρουση της Τζόνσον σε πέναλτι της Μπάκλινγκ. Ξενάκη 6-8.

Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης 6-8 πεν. (4-4 κ.δ.) (1-2, 0-0, 1-0, 2-2, 2-4)

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης):Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Μπάκλινγκ 1, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 2+1, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα Στ., Κανετίδου, Παπαναστασίου Δ.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου):Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 1+1, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1+1, Νίνου Ειρ., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Ράνεϊ 1+1, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Γιαννοπούλου