ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

0
89

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ, ο αγιασμός των υδάτων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρέων, κ.κ. Χρυσοστόμου, με πλήθος κόσμου να δίνει το παρόν.

Παρά την ηλιόλουστη μέρα, η θερμοκρασία κυμάνθηκε γύρω στους 7 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, αυτό δεν πτόησε τους «θαρραλέους» να βουτήξουν για τον τίμιο σταυρό, με τον Χρήστο Βουκελάτο (αθλητή της κολύμβησης του ΝΟΠ) να είναι ο τυχερός.

Η ομάδα του ΝΟ Πατρών εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της σελίδας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: «Ευχαριστουμε πολύ όλους τους υψηλούς προσκεκλημένους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και λάμπρυναν την εκδήλωση του ΝΟΠ, την γιορτή της πόλης μας. Ιδιάιτερες ευχαριστίες στον Περιφεριάρχη Αχαίας, κ.Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τους συνεργάτες του, για την συνεχή έμπρακτη υποστήριξη των πρωτοβουλιών και των δράσεων του ΝΟΠ. Ευχαριστουμε πολύ και τον έφορο κολύμβησης του ΝΟΠ, Δημήτρη Πολύζο, για την σημαντική συμβολή του στην αδιαμφισβήτητη ανάπτυξη του κολυμβητικού τμήματος του Ομίλου. Η πρόοδος είναι γεγονός και η απουσία κάποιων βραβεύσεων μπορεί μα θεωρηθεί μια εφήμερη παράληψη.

Πολλά Μπράβο στον νεαρό αθλητή Βουκελάτο Χρήστο. Η ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πατρέων κ.κ.Χρυσόστομου και οι ευχές όλων να τον συντροφεύουν στην ζωή του».