ΙΔΡΥΣΕ ΤΜΗΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ο ΠΑΟΚ

0
1093

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην ίδρυση τμήματος συγχρονισμένης κολύμβησης όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ καλωσορίζει στην οικογένειά του το Τμήμα Συγχρονισμένης Κολύμβησης.

Από το 1926 μέχρι και σήμερα η δυναμική της ομάδας του Α.Σ. ΠΑΟΚ αναγνωρίζεται διεθνώς κατέχοντας υψηλή θέση μεταξύ των αθλητικών συλλόγων. Θέλοντας να συμβάλει τα μέγιστα για άλλη μια φορά στο κομμάτι του αθλητισμού, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ αποφάσισε για πρώτη φορά να δημιουργήσει το Τμήμα Συγχρονισμένης Κολύμβησης ώστε να προάγει περαιτέρω το ιδεώδες του μαζικού αθλητισμού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η συνάντηση ενός καταξιωμένου αθλητικού συλλόγου με ένα εκ των πιο απαιτητικών και συνάμα καλαίσθητων αθλημάτων όπως της Συγχρονισμένης Κολύμβησης ευελπιστούμε να παράγει ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα για τις αθλήτριές του.

ΣΤΟΧΟΙ ΟΜΑΔΑΣ: Ακολουθώντας την πολιτική που εδώ και χρόνια έχει θεσπίσει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, η Ομάδα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης έχει ως στόχο να μάθει  στα παιδιά με την αρωγή έμπειρων και καταξιωμένων προπονητριών την αξία του αθλήματος. Η σκληρή δουλειά, η αντοχή και ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι αξίες, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να διδάξουμε στα παιδιά ώστε να καταφέρουν να αγαπήσουν το σώμα τους, να αποκτήσουν υγεία, να ψυχαγωγηθούν αλλά και να  κατακτήσουν την κορυφή με καθημερινή προσπάθεια. Τέλος, στόχος  της ομάδας είναι να μεταλαμπαδεύσει στις αθλήτριες αξίες όπως η συνεργασία, η ομαδικότητα και η κοινωνικοποίηση που θα προκύψουν μέσα από τη σκληρή προπόνηση.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ κύριο Κατσαρή Αθανάσιο καθώς και τον κύριο Ελευθεριάδη Γιάννη Γενικό Αρχηγό και Υπεύθυνο Υγρού Στίβου, για την υποστήριξη και την καθοδήγηση στο νέο μας ξεκίνημα.

Ως νέα Έφορος της Ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης του ΠΑΟΚ, η Άννα Καραβασίλη δήλωσε στο acpaok.gr: “Θα ήθελα να αναφέρω ότι η προσπάθεια μας για τη δημιουργίας μίας  ομάδας με αξίες και  κανόνες είναι μεγάλη. Ο μεγαλύτερος στόχος είναι ομαδικά να προάγουμε το αίσθημα του αθλητισμού και να προσπαθούμε συνεχώς να αυξάνουμε την πρόοδο των αθλητριών, σε ένα περιβάλλον που περικλείεται από μία εξέχουσα και έμπειρη προπονητική ομάδα αθλητριών με όρεξη για δουλειά και ικανότητες στην επικοινωνία με τα παιδιά. Η ανιδιοτέλεια και η αγάπη για την ομάδα υπάρχουν ήδη γι’ αυτό και θα αποτελέσουν τα γερά θεμέλια για την δημιουργία της Ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Πηγή: acpaok.gr