ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ

0
715
Ο Πρόεδρος του Παλαιού Φαλήρου, Σεραφείμ Πολυχρονίδης με τον γιο του Πέτρου Σκανδάλη, Γιώργο

Η διοίκηση του Π. Φαλήρου ανακοίνωσε ότι νέος προπονητής της ομάδας των εφήβων, αλλά και υπεύθυνος όλων των ακαδημιών θα είναι από φέτος ο Γιώργος Σκανδάλης.

Φυσικά, ο Γιώργος είναι πάρα πολλά χρόνια στον όμιλο. Αρχικά σαν παίκτης και στην συνέχεια σαν προπονητής, ο 36χρονος Φαληριώτης κλείνει πάνω από 25 χρόνια πλέον στην ομάδα του.

Την φετινή χρονιά που μας πέρασε, ο Σκανδάλης οδήγησε ακόμα μια φουρνιά, αυτή των παίδων, στην κατάκτηση ενός μεταλλίου και συγκεκριμένα του ασημένιου.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Π. Φαλήρου είναι η ακόλουθη:

Η διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φαλήρου ανακοινώνει οτι ο νέος προπονητής των Εφήβων θα είναι ο Γιώργος Σκανδάλης, ο οποίος πέραν των αρμοδιοτήτων του ως προπονητής καθίσταται (και) υπεύθυνος όλων των τμημάτων υποδομών του Α.Ο.Π.Φαλήρου.

*(αναφορικά)
< Οι συζητήσεις έγιναν μετά το πλαίσιο του τελικού των εφήβων όταν η διοίκηση του τμήματος είχε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί του μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Νίκου Βενετόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοικούντες κατέληξαν στον πρόσωπο του Γιώργου Σκανδάλη κυρίως λόγω του εξαίρετου χαρακτήρα, του ήθους του και των εμπειριών του σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Ήταν εξ αρχής στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων μετά το τέλος της προηγούμενης αθλητικής σεζόν αφού οδήγησε -για πολλά χρόνια- όλες τις ομάδες των Παίδων του Α.Ο.Π.Φ. σε υψηλές θέσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων δείχνοντας ιδιαίτερα μεγάλο ενθουσιασμό να οδηγήσει (και) το εφηβικό τμήμα του Φαλήρου σε υψηλότερους στόχους. >

Η διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ. του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο του έργο.