«Οι διαφορές είναι μικρές»
Στις επιλογές των παικτών του στην επίθεση στάθηκε ο τεχνικός του Περιστερίου, Κώστας Πασλής μιλώντας στο pisina.net μετά την ήττα της ομάδας του από το Παλαιό Φάληρο (13-12) για την 2η αγωνιστική της Β΄ Φάσης στη WPL Ανδρών.
«Το παιχνίδι χάθηκε γιατί είχαμε λάθος επιλογές στην επίθεση οπότε βάλαμε το Παλαιό Φάληρο στο δικό του ρυθμό και όχι στο δικό μας. Το ότι αντιδράσαμε στο τελευταίο οκτάλεπτο δείχνει ότι έχουμε ψυχικά και αθλητικά αποθέματα. Ότι και να γίνουν στα παιχνίδια με το Φάληρο το σημαντικό είναι το παιχνίδι κατάταξης 7-8» είπε και πρόσθεσε:
«Θεωρώ ότι οι διαφορές είναι μικρές και ότι όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες στα μεταξύ μας παιχνίδια καθώς δεν θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να αποφύγουμε την 7η και 8η θέση. Το μόνο που παίζεται αυτή την στιγμή είναι το πλεονέκτημα έδρας που στο άθλημα μας και ειδικά εντός της Αττικής ένα μονό παιχνίδι δίνει μικρό προβάδισμα στην έδρα».
Pisina.net