«Nα εμφανιστούμε βελτιωμένοι και πιο ανταγωνιστικοί»
Ο Νηρέας Γέρακα γνώρισε την ήττα με 14-6 από τον Ηλυσιακό στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση των play off της Waterpolo League 2, που διεξήχθη στο Ιλίσιο κολυμβητήριο την Τετάρτη (29/4).
Η ομάδα του Γέρακα θα προσπαθήσει να αντιδράσει στον επαναληπτικό του Σαββάτου (2/5, 14:00), στο κολυμβητήριο του Γέρακα, όπου θα επιδιώξει να μείνει «ζωντανή» στη σειρά και να διεκδικήσει την ανατροπή απέναντι στον αήττητο Ηλυσιακό, που έφτασε τις 16 συνεχόμενες νίκες.
Ο προπονητής του Νηρέα Γέρακα, Παύλος Παπαδόπουλος, μίλησε στο pisina.net μετά το τέλος του αγώνα για την ήττα της ομάδας του, αλλά και για τον επαναληπτικό:
«Για εμάς ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς έπρεπε να ματσάρουμε την ενέργεια και τον ρυθμό του Ηλυσιακού (ο οποίος είναι η κατά τεκμήριο καλύτερη και πληρέστερη ομάδα της κατηγορίας), προερχόμενοι μάλιστα από μια δύσκολη σειρά με τον Άρη τόσο ψυχολογικά όσο και από άποψη κούρασης. Σε συνδυασμό με κάποιες απώλειες που έχουμε τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα. Ο στόχος στον επαναληπτικό είναι όπως όλη τη χρονιά να εμφανιστούμε βελτιωμένοι και πιο ανταγωνιστικοί.»
Pisina.net