«Αγωνιστική συνέπεια και ενέργεια»
«Έγινε ένα βήμα, αλλά θέλουμε να κάνουμε περισσότερα» υποστήριξε μιλώντας στο pisina.net ο φουνταριστός του Απόλλωνα, Μανόλης Σολανάκης, μετά την πρόκριση της ομάδας του στην προημιτελική φάση του Conference Cup.
Θυμίζουμε πως η «ελαφρά ταξιαρχία» επικράτησε της Παρτιζάν Βελιγραδίου με 20-16, της Πότσδαμ με 19-8 και του Πανιωνίου με 15-13 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον Α΄ Όμιλο που διεξήχθη στη Γερμανία.
«Ήταν τρία απαιτητικά παιχνίδια μέσα σε λίγες ώρες. Θέλω να συγχαρώ τους συναθλητές μου για την αγωνιστική συνέπεια και ενέργεια που δείξαμε και στα τρία παιχνίδια. Είναι κάτι που δείχνει τη δουλειά που γίνεται όλη τη χρονιά. Κάναμε κάποια λάθη ανά διαστήματα, αλλά δείξαμε χαρακτήρα, αντιδράσαμε σωστά όταν χρειάστηκε. Η πρόκριση είναι σημαντική, κάναμε ένα βήμα αλλά θέλουμε να κάνουμε περισσότερα . Συνεχίζουμε ταπεινά, με την ίδια σοβαρότητα για να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια».
pisina.net