ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΕΓΚΑΣ: «ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ»

0
244

Για την 20η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών, ο Υδραικός επικράτησε σχετικά εύκολα του Πανιωνίου στην έδρα του με σκορ 9-3. Με το αποτέλεσμα αυτό, ο Υδραικός είναι αρκετά κοντά στην είσοδό του στην εξάδα του πρωταθλήματος. Κάτι τέτοιο βέβαια θα εξασφαλιστεί με νίκη απέναντι στο Παλαιό Φάληρο την επόμενη αγωνιστική (Τετάρτη 18/4). Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλλά και για το προσεχές με το Παλαιό Φάληρο μίλησε στο pisina.net, ο τερματοφύλακας του Υδραικού, Κώστας Φλέγκας.

Αναφορικά με τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ τη νίκη. Τα καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο οκτάλεπτο, όπου ο Πανιώνιος πέτυχε δύο γκολ, στο υπόλοιπο παιχνίδι δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου. Δείγμα αυτού είναι το ότι δεχθήκαμε ένα γκολ στα υπόλοιπα τρία οκτάλεπτα. Βέβαια σε αυτό έπαιξαν ρόλο και οι δύο σημαντικές απουσίες που είχε ο Πανιώνιος, αυτή του βασικού του τερματοφύλακα, αλλά και του Κουτσιαλή».

Για το προσεχές παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο, δήλωσε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Με νίκη ουσιαστικά κλειδώνουμε την θέση μας στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα και προφανώς είναι κάτι που θέλουμε πολύ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπούμε στα Playoffs, καθώς πέρυσι αυτό δεν συνέβη. Ήταν ένας στόχος που θέσαμε εξ αρχής σαν ομάδα».

Σχετικά με τι στόχο έχουν πλέον στον Υδραικό: «Πρώτος μας στόχος τη φετινή χρονιά ήταν η είσοδό μας στα Playoffs. Αν κερδίσουμε το Παλαιό Φάληρο θα βρεθούμε στην έκτη θέση και θα διασταυρωθούμε με την Χίο. Η Χίος είναι μια ομάδα που κερδίσαμε φέτος και θα προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας έτσι, ώστε να μπορέσουμε να την ξανά κερδίσουμε. Στόχος πλέον της ομάδας είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Τέλος, αναφέρθηκε στην εικόνα που έχει σχηματίσει για το φετινό πρωτάθλημα της Α1, λέγοντας: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ενδιαφέρον. Βλέπουμε ότι οι ομάδες στις θέσεις 4-9 είναι πολύ κοντά. Ακόμα και τώρα όλες οι ομάδες παλεύουν για τους ίδιους στόχους. Αυτό είναι κάτι που έδωσε κίνητρο στα Χανιά και τον Πανιώνιο να προσπαθήσουν να αποφύγουν τα Playout και να φανούν και αυτοί ανταγωνιστικοί. Θεωρώ ότι έως τώρα είχαμε αρκετά περίεργα αποτελέσματα και αυτό είναι κάτι που δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο φετινό πρωτάθλημα».