ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ

0
269

Η Άννα Ντουντουνάκη αποτελεί μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες κολυμβήτριες. Η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και τα πανελλήνια ρεκόρ που σημείωσε κατά την περσινή χρονιά στα αγωνίσματα της πεταλούδας (50 και 100 μέτρα) κάνουν τις βλέψεις της υψηλές για το μέλλον. Η 22χρονη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια μετά την αλλαγή προπονητή και συλλόγου (προπονείται πλέον με τον Βαγγέλη Κοζομπόλη και φοράει το σκουφάκι του ΑΝΟ Αργυρούπολης, ενώ πέρσι προπονητής της ήταν ο Μάρκος Μανταλούφας, ο οποίος μετακόμισε στη Νίκη Βόλου, φορώντας το σκουφάκι του ΚΟΠΙ) προσπαθεί να προσαρμοστεί, κολυμπώντας σε αρκετά αγωνίσματα, ενώ έχει θέσει ως μεγάλο στόχο το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

«Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θεωρώ πως είναι η κατάλληλη χρονιά για να δοκιμάσω καινούργια αγωνίσματα. Η αλήθεια είναι ότι το ύπτιο μου αρέσει. Δεν είμαι βέβαια τόσο ανταγωνιστική, όμως νομίζω ότι πάει αρκετά καλά. Το ευχαριστιέμαι και αυτό είναι καλό. Γενικά ειναι μια δύσκολη χρονιά προσαρμογής για εμένα, καθώς έχουν αλλάξει πολλά και βασικά ο προπονητής. Νομίζω ότι στο τέλος θα βγει. Με τον κ. Βαγγέλη Κοζομπόλη κάνουμε καλή δουλειά. Δεδομένου ότι έχω το όριο δεν ήμουν κατάλληλα προετοιμασμένη για τους αγώνες. Κολύμπησα μακριά από τους χρόνους μου και δεν επικεντρώθηκα σε ένα αγώνισμα. Αν λάβουμε υπόψιν και την προετοιμασία που έχουμε κάνει ήταν καλά. Πάντα όμως θέλω κάτι περισσότερο».

Για το τι μπορούμε να περιμένουμε από εκείνη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα δεδομένων των αλλαγών: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάει καλά η Βουδαπέστη. Η αλήθεια είναι ότι πέρσι έκανα πολλές φορές πολύ καλούς χρόνους και περίμενα ότι στο τέλος θα κάνω ακόμη καλύτερους, από τη στιμγή που αυτό το χρόνο τον είχα. Δε βγήκε. Θέλω να πιστεύω τώρα που δε φορμάρομαι μέσα στη χρονιά, στο τέλος θα βγει κάτι πολύ καλύτερο».

 

Θοδωρής Νταλαγιώργος