ΧΡΗΣΤΟΥ: «ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ, ΣΤΟΧΟΣ Η ΓΛΑΣΚΩΒΗ»

0
208

Στο Λουξεμβούργο βρίσκονται οι δύο Έλληνες κολυμβητές, Απόστολος Χρήστου και Ανδρέας Γεωργακόπουλος, καθώς θα συμμετάσχουν στο Euro Meet κολύμβησης που διεξάγεται εκεί από αύριο (26/1) μέχρι και την Κυριακή.

Ο Χρήστου, ο οποίος ακολουθεί ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ όπου αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους του από την διοργάνωση, ύστερα από τις εξαιρετικές επιδόσεις του στην Κοπεγχάγη και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25αρας πισίνας.

Σχετικά με τις επιδιώξεις του τόνισε: «Μετά από την καλή μου εμφάνιση στο Πανευρωπαϊκό 25αρας που έκλεισε το 2017 με επιτυχία, τώρα οι αγώνες στο Λουξεμβούργο είναι οι πρώτοι μου διεθνείς αγώνες για το 2018. Ευελπιστώ σε μια καλή αρχή χωρίς βέβαια να έχω πολύ υψηλές απαιτήσεις, καθώς βρίσκομαι στα μέσα της προετοιμασίας μου, οπότε αυτός ο αγώνας αποτελεί ένα πέρασμα για μένα και μια ευκαιρία να δοκιμάσω το που βρίσκομαι».

Αναφορικά με την σημασία αυτής της συμμετοχής σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση για τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και για εκείνον ατομικά υποστήριξε: «Αυτή η συμμετοχή μου στο Λουξεμβούργο είναι σημαντική γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να συναγωνιστώ αθλητές υψηλού επιπέδου και να αποκτήσω σημαντικές εμπειρίες στο μέλλον».

Τέλος, αναφέρθηκε στην αγωνιστική του κατάσταση και τους μελλοντικούς του στόχους τονίζοντας: «Η περίοδος η οποία διανύω προπονητικά είναι πολύ απαιτητική, καθώς ο πρώτος μου στόχος για φέτος είναι η Μασσαλία. Από εκεί και πέρα, οι Μεσογειακοί αγώνες το καλοκαίρι αποτελούν ακόμη έναν στόχο, αλλά το επίκεντρο της προετοιμασίας μου είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης τον Αύγουστο».