ΧΡΗΣΤΟΥ: “Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΜΟΥ”

0
225

Συνέχεια στις εξαιρετικές του εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα θέλει να δώσει ο Απόστολος Χρήστου, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης, στον τελικό των 100μ. ύπτιο ανδρών.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, χαρακτήρισε ως ανταμοιβή των κόπων του την νέα αυτή επιτυχία και έδωσε το έναυσμα για ανάλογες επιδόσεις και στις επερχόμενες διοργανώσεις

“Η αλήθεια είναι ότι έχω δείξει σταθερότητα με δύο συνεχόμενα ευρωπαϊκά μετάλλια. Πιστεύω, ήταν η ανταμοιβή για κόπους μου, ειδικά για φέτος, σε αυτό το Ευρωπαϊκό, που ήταν πιο δύσκολο και είχε μεγάλο ανταγωνισμό, σε σχέση με το 2016. Και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Είχα τρεις στους τρεις τελικούς και ένα πανελλήνιο ρεκόρ. Και το μετάλλιο ήταν η λύτρωση για μένα, παρότι εκεί στον τελικό δεν έκανα ρεκόρ. Όλη αυτή η καλή εμφάνιση ξεκινάει από τη σκληρή δουλειά που κάνουμε με τον προπονητή Παναγιώτη Βελέντζα. Ευχαριστώ επίσης το γυμναστή μου Δημήτρη Κουλούρη, τον γιατρό μου Δημήτρη Ακάκη, την βιοχημικό Έρη Σγουράκη, τον φυσιοθεραπευτή μου Γιώργο Χούντα. Με στηρίζει, εξάλλου, φέτος ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός “Charity4U”, με στόχο τους Ολυμπιακούς του Τόκιο και η στήριξή του είναι καθοριστική, αυτό φάνηκε. Με όλη αυτή την καλή ομάδα μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις”.