ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ (ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ)

12
2340

Η περσινή χρονιά ήταν εξαιρετική για τα κορίτσια των νέων γυναικών και των νεανίδων στις μεγάλες διοργανώσεις ποπου συμμετείχαν.
Οι νέες γυναίκες (γεννημένες το 1997) κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμο Πρωτάθλημα χάνοντας το χρυσό στα πέναλτι από την Ρωσία.
Οι νεάνιδες πήραν την 4η θέση στο Ευρωπαικό πρωτάθλγμα του Νόβισαντ χάνοντας στον μικρό τελικό από την Ουγγαρία.

Φέτος, οι νέες γυναίκες (ηλικίας 1999) έχουν το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα στα μέσα Σεπτεμβρίου στην Μαδέιρα και οι νεάνιδες (ηλικίας 2000) έχουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις αρχές Αυγούστου στο Βελιγράδι.

Φυσικά, στόχος είναι να συνεχιστούν οι επιτυχίες και να κερδηθούν και πάλι μετάλλια. Εξάλλου, στο κάλεσμα υπάρχουν ήδη 4 κορίτσια που αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα φέτος, και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο (Σελετοπούλου, Μαυρωτά, Πρωτοπαπά και Μυριοκεφαλιτάκη).

Αναλυτικά οι παίκτριες που καλέστηκαν στο πρώτο ραντεβού είναι συνολικά 33 από τις 8 ομάδες της Α1. Αυτές, θα βρεθούν στον Αγιο Κοσμά την Κυριακή το πρωί στις 08.30 και θα ξεκινήσουν το καμπ, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη το απόγευμα.

Οι παίκτριες είναι οι ακόλουθες:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μυριοκεφαλιτάκη (2001, φουνταριστή)
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Πρωτοπαπά (1999, περιφερειακή), Μαυρωτά (1999, φουνταριστή), Κοτσιώνη (1999, τερματοφύλακας), Αντωνιάδη (1999, περιφερειακή), Λούδη (2000, αμυντική), Κοκκινάκη (2000, αμυντική), Νίνου Παν. (2001, περιφερειακή), Νίνου Ειρ. (2002, περιφερειακή)
ΓΛΥΦΑΔΑ: Γρηγοροπούλου (1999, φουνταριστή), Ελληνιάδη (1999, αμυντική), Παπαναστασίου (1999, περιφερειακή), Κολιτσοπούλου (2000, περιφερειακή), Αρχοντάκη (2001, τερματοφύλακας), Κανετίδου (2001, περοφερειακή), Κοντονή (2001, περιφερειακή), Γιαννοπούλου (2001, περιφερειακή)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Κατσιμπρή (2001, περιφερειακός)
ΤΡΙΤΩΝΑΣ: Σελετοπούλου (1999, περιφερειακή), Λάζαρη (2002, τερματοφύλακας)
ΡΕΘΥΜΝΟ: Σαφέτη (1999, αμυντική), Καρυπίδου Ηρώ (1999, περιφερειακή), Καρυπίδου Μελίνα (1999, περιφερειακή)
ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Δούλη (2000, αμυντική), Μαστρόκαλου (2000, φουνταριστή), Παπατριανταφύλλου (2001, φουνταριστή), Τριχά (2005, περιφερειακή)
ΝΕΠ: Λυκοθανάση (2000, περιφερειακή), Γιαννακέα (2000, τερματοφύλακας), Μοίραλη (2000, αμυντική), Μπαλάτσα (2000, περιφερειακή), Μπιτσάκου (2002, φουνταριστή), Τσιμάρα Ευδοκία (2003, περιφερειακή).

12 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Για ακόμα μία φορά οι γνωστές κοσμικές,παίζουν-δεν παίζουν!Απο μόνα τους τα ονόματα φανερώνουν τη βρωμια που υπάρχει.Κρίμα που δεν έχουν και άλλες το όνομα και τα χρήματα.

  • Πρόκειται για πρώτο κάλεσμα 33 αθλητριών. Θεωρείται ότι στο συγκεκριμένο κάλεσμα υπάρχει βρωμιά. Οκ, δέχομαι την άποψή σας. Ομως καλό θα ήταν να μας πείτε ποιές κατά την γνώμη σας αθλήτριες δεν καλέστηκαν, αλλά και ποιές είναι στο κάλεσμα ενώ δεν αξίζουν. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κουβεντιάσουμε. Μόνο αν υπάρχουν ονόματα. Διαφορετικά θα πρόκειται για λάσπη που πετιέται στους υπεύθυνους αλλά και σε όλα τα 33 κορίτσια.

 2. Συμφωνώ με τη Δημήτρα,είμαστε στις πισίνες αρκετά χρόνια και βλέπουμε,μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας γιατί υπάρχουν παιδιά που συνεχίζουν την προσπάθεια παρ’ολα αυτά και χρειάζονται τον σεβασμό και την υποστήριξη!
  Κοιτάξτε λίγο τα ονόματα,στα περισσότερα από πίσω υπάρχουν άνθρωποι άμεσα συνδεδεμένοι με τον χώρο του πόλο,τυχαίο;

  • Δηλαδή τα παιδιά των άμεσα συνδεδεμένων με το άθλημα, ευνοούνται? Αυτό δεν υπονοείτε?
   Η άποψή μου είναι ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην επιτυχία. Εκεί φαντάζομαι συμφωνούμε. Ομως, λίγοι είναι αυτοί που μπορούν. Το να δουλεύεις και να προσπαθείς δεν σου δίνει την δυνατότητα να φτάσεις ότι και να γίνει τόσο ψηλά ώστε να κληθείς στην εθνική ομάδα.
   Πάντως, δεν βλέπω κανέναν να αναφέρει ονόματα, είτε ευνοημένων είτε αδικημένων. Καλό είναι αν θέλετε, να μας πείτε ποια είναι τα παιδιά που κατά την άποψή σας αδικούνται και ποιά ευνοούνται. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αναλύσουμε διάφορα θέματα και να δικαιολογήσουμε τις όποιες εύνοιες ή αδικίες γίνονται.

 3. Δεν ξέρω αν η Νεο-Ελληνική γλώσσα έχει αποδεχθεί τον τύπο «καλέστηκαν» αλλά νομίζω το σωστό είναι κλήθηκαν… τώρα βέβαια μετά από μερικές δεκαετίας μακριά από τα θρανία μπορεί να κάνω λάθος!

  • Δεν κάνεις καθόλου λάθος. Δικό μου είναι το λάθος. Κλήθηκαν είναι το σωστό.

 4. ΟΚ να ξέρεις πάντως ότι είναι ένα λάθος που το παρατηρώ, το τελευταίο διάστημα, σχεδόν σε όλες τις ανακοινώσεις κλήσεων εθνικών ομάδων οποιουδήποτε αθλήματος σε πλείστα όσα blog και sites.

  Δημήτρη επειδή είμαι «λίγο» πεισματάρης(!) μου είχες υποσχεθεί ότι θα έψαχνες έναν τρόπο ώστε να «ανοίξει» η λίστα με τα σχόλια που εμφανίζονται ως «Τελευταία» από 5 σε περισσότερα! Φρονώ ότι έχει παρέλθει ικανό χρονικό διάστημα από τότε. Επειδή και εγώ σου υποσχέθηκα ότι δεν θα το ξεχάσω θα ήθελες να μας ενημερώσεις που βρίσκεται το θέμα;

  • Το έχω ήδη προχωρήσει. Ο διαχειριστής του σαιτ μπου είπε οτι στην μορφή που είμαστε είναι μάλλον πολύ δύτσκολο να τα καταφέρει, αλλά ψάχνει να βρει τον τρόπο.

  • Η Κανετίδου ουσιαστικά είναι Χιώτισσα. Ακόμα δεν έχει παίξει στην Γλυφάδα αν και μεταγράφηκε εκεί.

Comments are closed.