ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

0
614

Μία λαμπρή γιορτή, πραγματοποίησε ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου. Οι άνθρωποι του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου τίμησαν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του σε κολύμβηση και υδατοσφαίριση.

Εκατοντάδες αθλητές, παιδιά, γονείς, προπονητές, φίλοι του υγρού στίβου, μέλη του συμβουλίου έδωσαν το «παρών», αποδεικνύοντας την αγάπη τους προς τον Ρεθυμνιώτικο Σύλλογο.

Επίσης το «παρών» έδωσαν και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Θοδωρή Νίνου, τον Λιμενάρχη Ρεθύμνου κ. Κωνσταντίνο Καστρινάκης και την Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κα Ειρήνη Κουτσαλεδάκη. Εισηγητής και συντονιστής των βραβεύσεων ήταν ο κ. Μανώλης Κουφάκης (Πρόεδρος ΝΟΡ). Η πιο ξεχωριστή και συγκινητική βράβευση ήταν εκείνη του παλιού κολυμβητή, κου Βαγγέλη Ζουρμπάκη, ο οποίος παρέλαβε την πλακέτα από τον πρωτεργάτη του Ομίλου και πρώτο προπονητή κ. Γιώργο Χατζάκη, με τους 3 πρώην συναθλητές να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Ομάδα Νεανίδων: Για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, με τη συμμετοχή των: Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία, Καραβάνου Ελευθερία, Λιμπιτάκη Στυλιανή, Θεοδωράκη Ευαγγελία, Γαβαλά Κατερίνα, Μπιρλιράκη Ευαγγελία, Μπιρλιράκη Καλλιόπη, Καζάνα Χρυσή, Κυριακάκη Καδιανή, Συριανόγλου Κυριακή, Φραγκιαδάκη Μαρία, Ευθυμίου Στυλιανή, Παντζαρίδου Μαγδαληνή.

Ομάδα Μίνι Κορασίδων: Για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, με τη συμμετοχή των: Καραγιάννη Μαρία, Μαλλιαρού Δέσποινα, Λιμπιτάκη Άννα, Χατζάκη Ευαγγελία, Παπαδάκη Μαλαματή, Παναγιωτάκη Χριστίνα, Κυριακάκη Καδιανή, Μαρκαντώνη Ιωάννα, Περράκη Θεοδώρα, Φραγγελάκη Αργυρώ, Λαμπαθάκη Δήμητρα, Γαλερού Στυλιανή, Παντελιδάκη Παρασκευή, Νύκταρη Μαρία.

Ομάδα Νέων Γυναικών: Για την 4η θέση στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, με τη συμμετοχή των: Καζάνα Χρυσή, Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία, Παντζαρίδου Μαγδαληνή, Καραβάνου Ελευθερία, Σαφέτη Άρτεμις, Ευθυμίου Στυλιανή, Καρυπίδου Μελίνα, Καρυπίδου Ηρώ, Γαβαλά Κατερίνα, Μπελέγρη Δέσποινα, Θεοδωράκη Ευαγγελία, Λιμπιτάκη Στυλιανή.

Ομάδα Γυναικών (Α1): Για την ευρωπαϊκή συμμετοχή της την περσινή σεζόν στην Ευρωλίγκα πόλο, αγωνιζόμενη στην Ουτρέχτη απέναντι στις Βουλιαγμένη, Σαντ Αντρέου, Μπάγιερ Ίρντιγκεν και Ουτρέχτη. Μέλη εκείνης της ομάδας ήταν οι: Κυριακάκη Φλώρα, Πατσαχάκη Ελισάβετ, Παλληκαράκη Μαρία, Καραβάνου Ελευθερία, Φαρμάκη Έλενα, Μαυρέλλου Βάσω, Φαρμάκη Μαρία, Σαφέτη Άρτεμις, Γαγάνη Εύα, Μπελέγρη Δέσποινα, Λιμπιτάκη Στέλλα, Θεοδωράκη Ευαγγελία, Σολανάκη Αντωνία, Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία.

Προπονητές: Επίσης, βραβεύθηκαν οι «αρχιτέκτονες» των επιτυχιών Κώστας Φιτσανάκης και Κωστής Χατζηδάκης για την καθοδήγηση των παραπάνω τμημάτων.

Φαρμάκη Έλενα: Για την προσφορά της και την ανάδειξη της σε καλύτερη περιφερειακή παίκτρια της Α1 πόλο Γυναικών, με την βράβευση να την πραγματοποιεί ο πατέρας της κ. Μανώλης Φαρμάκης.

Γαβαλά Κατερίνα: Για το χρυσό μετάλλιο στους Βαλκανικούς αγώνες ως μέλος της Εθνικής Ελλάδας, αλλά και για την 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων, την 4η θέση στις Νέες Γυναίκες και την 7η θέση στις Κορασίδες.

Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία: Για τη 2η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στον Βόλο ως μέλος της Εθνικής Ελλάδας, την 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στο Νόβισαντ της Σερβίας, την 5η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων της Νέας Ζηλανδίας, το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων, την 4η θέση στο Πανελλήνιο Νέων Γυναικών και την 5η θέση στην Α1 Γυναικών.