ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

5
1156

Όπως έχει ήδη αναφέρει ιστοσελίδα μας, το τηλεοπτικό «στέκι» του πόλο για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι η κρατική τηλεόραση.

Έχει ήδη επέλθει συμφωνία ανάμεσα στην Κολυμβητική Ομοσπονδία και τον πρόεδρό της Δημήτρη Διαθεσόπουλο (φωτογραφία κάτωθι) με τους υπεύθυνους της ΕΡΤ. Μάλιστα καθοριστικό ρόλο σ’ αυτή τη συμφωνία έχει παίξει ο υφυπουργός αθλητισμού κύριος Βασιλειάδης, τον οποίο δημόσια ευχαρίστησε κατά την πρόσφατη κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Το κενό βέβαια που αφήνουν οι μεταδόσεις του συνδρομητικού καναλιού της Nova, πιθανόν να μην μπορέσει να καλυφθεί. Γι’ αυτό γιατί τα στάνταρντς τα οποία έβαλε η συνδρομητική τηλεόραση ήταν πολύ ψηλά στα χρόνια που προηγήθηκαν, όταν το συγκεκριμένο κανάλι είχε τα δικαιώματα των πρωταθλημάτων πόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανακοίνωση της συνεργασίας της ΚΟΕ με την ΕΡΤ θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. Έχουν μάλιστα οριστικοποιηθεί και οι αρχικοί αγώνες που θα καλύψει την κρατική τηλεόραση στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας των αντρών.

Τηλεοπτική πρεμιέρα θα υπάρξει στο παιχνίδι της Γλυφάδας με τον Ολυμπιακό που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής θα καλυφτεί ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Απόλλωνα Σμύρνης θα γίνει στην Θεσσαλονίκη.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λες και η ερτ έχει το πλούσιο πρόγραμμα τωρα και δεν μπορεί να καλύπτει παραπάνω αγώνες κάθε αγωνιστικη… Εκει στην ερτ δεν έχετε καταλάβει ότι μόνο τα αθλητικά γεγονότα σας φέρνουν τηλεθέαση??.. Πηρατε κάποια πρωταθλήματα και μαγκιά σας.. Δείξτε περισσότερους αγώνες και αφήστε τις σειρές και τις ταινίες απο προ χριστού που δεν τις βλέπει κανένας…

  2. O Bασιλειάδης κι ο κάθε υπουργός από την τσέπη τους πληρώνουν? Οχι βέβαια! Η ΕΡΤ είναι κρατική και την πληρώνει ο φορολογούμενος. Φέτος δεν υπήρχε τηλεοπτική στέγη σ’ αρκετά αθλήματα και για ν’ αποφύγουμε τα χειρότερα τα δώσαμε στην κρατική τηλεόραση κι όλα ‘μέλι γάλα’.

  3. Οι αγώνες που θα μεταδίδονται θα διεξάγονται Παρασκευές?? Ακατάλληλη μέρα κι ώρα είτε είναι απογευματινή είτε βραδυνή.

  4. Ξέρετε πόσες μέρες νωρίτερα θα ανακοινώνονται οι αγώνες που θα καλύπτονται τηλεοπτικά απο το κρατικό κανάλι;

    • Οχι ακόμα, αλλά φαντάζομαι οτι η ΕΡΤ θα μας το λέει σχετικά νωρίς

Comments are closed.