«ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ»

0
375

Την κατάκτηση του κυπέλλου Ολλανδίας, πανηγύρισε ο Ανδρέας Μιράλης, με την Άλφεν που επικράτησε της Ντε Ζιλ με 12-11.
Ο Έλληνας περιφερειακός πέτυχε 2 τέρματα στον τελικό, βάζοντας και το δικό του λιθαράκι στην κατάκτηση του τροπαίου.

Μιλώντας στην pisina.net, ο Ανδρέας Μιράλης, σημείωσε: «Στόχοι μας από την αρχή της χρονιάς ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Πήραμε το κύπελλο πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις γενικά καθ´όλη την διάρκεια της διοργάνωσης.
Ο τελικός ήταν αρκετά δύσκολος και θεωρώ ότι κατακτήσαμε το κύπελλο χάρη σε ένα ξέσπασμα που κάναμε στην τελευταία περίοδο και προηγηθήκαμε με τέσσερα γκολ (12-8). Μετά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ και δεχθήκαμε 3 αναπάντητα γκολ χωρίς ευτυχώς να μας στοιχίσει».

Ο Έλληνας περιφερειακός μίλησε και για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και για την συμμετοχή της Άλφεν στο Τσάμπιονς Λίγκ: «Συνεχίζουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το οποίο δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι το κύπελλο μας δίνει extra αυτοπεποίθηση και δύναμη για την συνέχεια, γιατί ουσιαστικά μας έφυγε ένα «βάρος». Για το Τσάμπιονς Λίγκ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι παίζουμε σε μια διοργάνωση με μεγαθήρια εν συγκρίσει με την ομάδα μας. Είχα ξαναπεί ότι στόχος ήταν να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται με ομάδες όπως η Στεάουα και η Σαμπαντέλ που το έχουμε καταφέρει, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Στεάουα στην έδρα μας».

Τέλος ο Ανδρέας Μιράλης, αναφέρθηκε και στην πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λίγκ: «θεωρώ δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο γιατί το αξίζει και το έχει αποδείξει μέσα από τις πολύ καλές του εμφανίσεις σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης».