ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ, 11-10 ΤΟΝ ΑΝΟΓ

0
341

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη επί του ΑΝΟ Γλυφάδας στο Γουδί, με σκορ 11-10, για την 15η αγωνιστική της Α1 ανδρων.

Η ομάδα του Κατρουτζανάκη ξεκίνησε ενυπωσιακά και κατάφερε να προηγηθεί με 8-4 στο ημίχρονο. Στη συνέχεια, όμως, ο ΑΝΟΓ με ένα σερί 4-0 ισοφάρισε σε 8-8 και στη συνέχεια από 10-8, που προηγήθηκε ο Απόλλων, σε 10-10 (2.52 Αλβέρτης). Ο Σαρτζετάκης, στον παίκτη παραπάνω, πέτυχε το νικητήριο γκολ της ομάδας του Κατρουτζανάκη. Κορυφαίος σκόρερ και αυτή την φορά για τον Απόλλωνα ο Μοσκόφ με 6 γκολ.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 6.39 πριν από τη λήξη του δ’ οκταλέπτου αποβλήθηκε ο προπονητής της Γλυφάδας Μάζης Δ. με κόκκινη κάρτα για συνεχόμενες διαμαρυυρίες και ενώ είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα. Στο 1.34 πριν από τη λήξη του δ’ οκταλέπτου, ο παράγοντας της Γλυφάδας παπαναστασίου Τάσος φώναζε από την κερκίδα προς τους διαιτητές: «Γ… την Πάτρα σου μ…σκυλο». Μετά το τέλος του αγώνα ο αποβληθείς προπονητής του ΑΝΟ Γλυφάδας Μάζης Δ. ήρθε στη γραμματεία για να παραλάβει τα δελτία και ρώτησε τον αλυτάρχη και παρατηρητή του αγώνα τι ιδιότητα έχει και αφού ενημερώθηκε είπε: «Τα αρχ… μου στη γλάστρα»».

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-10

Οκτάλεπτα: 4-3, 4-1, 0-4, 3-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 3, Μοσκόφ 6, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Παπαδόπουλος Γ., Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου Δερμιτζάκης Δ. 1, Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Αναγνωστόπουλος, Ξανθόπουλος.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας 1, Περρόπουλος 1, Κουτσιαλής 2, Μπραϊμης, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος, Αλβέρτης 1, Χατζηγούλας 1, Παπασηφάκης 3, Παπανικολάου Ν. 1, Γαλάνης, Σαλτερής, Λεμπέσης, Χαλυβόπουλος Ιπ.

Διαιτητές: Μοίραλης, Κωνσταντινίδης

Αλυτάρχης, Παρατηρητής: Νίκος Βασιλείου