ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ!

3
823

Σε μία ακόμη μεγάλη μεταγραφή προχώρησε ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Μετά την κορυφαία τερματοφύλακα Άσλεί Τζόνσον, η ομάδα του Λαιμού απέκτησε και την Στεφανία Χαραλαμπίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ομίλου:

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Στεφάνια Χαραλαμπίδη.

Η 23χρονη αριστερόχειρας τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στις ΗΠΑ και αγωνίζεται ως βασικό μέλος με το σκουφάκι της Εθνικής Αμερικής.

Την καλωσορίζουμε θερμά και τις ευχόμαστε ομαδική και προσωπική επιτυχία με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης.

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ. Σε αντίθεση με το αντρικό που η διοίκηση έπραξε τέλεια κρατώντας όλους τους παιχταράδες, τους πρωταθλητές Ευρώπης, στο γυναικείο δε κουνιέται φύλλο. Ο ΝΟΒ πήρε Τζόνσον και Χαραλαμπίδη. Απορώ γιατί δε χτυπήσαμε εμείς τη Χαραλαμπίδη. Τεσπα εμπιστεύομαι απόλυτα τη διοίκηση και είμαι σίγουρος ότι θα πράξει τα δέοντα παρά την αργοπορία. Το έχει αποδέίξει άλλωστε. Αυτά που έχουμε καταφέρει τα τελευταία 5 χρόνια σε αντρικό και γυναικείο πόλο είναι απίστευτα. Είμαστε η κορυφαία δύναμη της Ευρώπης και χωρίς κολυμβητήριο, χωρίς εγκαταστάσεις και με πολύ λιγότερα χρήματα από Ούγγρους, Ιταλούς και Κροάτες κτλ.

      • Το θέμα είναι ότι η περσινή σεζόν στην Ευρώπη ήταν μια αποτυχία η ομάδα με βάση το ρόστερ που είχε έπρεπε να πάει final-4 στην euroleague ή τουλάχιστον να πάρει το LEN Trophy… Ελπίζω αυτή η Αυστραλή που ήρθε τώρα να βοηθήσει αλλά φέρει μεγάλη ευθύνη και ο Παυλίδης. Είναι σίγουρα ο προπονητής που μας έφερε επιτυχίες το 2014 και το 2015 και αργότερα αλλά θεωρώ ότι με βάση τα ονόματα που είχαμε έπρεπε να έχει άλλο ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο ο Ολυμπιακός μέχρι σήμερα…

Comments are closed.