ΣΟΛΑΝΑΚΗ: «ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ»

0
254

Το «5 στα 5» θα ψάξει η ΝΕ Πατρών την Τετάρτη (15/11) απέναντι στον Τρίτωνα Αμαρουσίου, προκειμένου να συνεχίσει την εξαιρετική φόρμα της.

Η Τόνια Σολανάκη, μια παίκτρια της ΝΕΠ που έχει ξεχωρίσει ιδιαίτερα φέτος, σε δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε ότι το ματς με τον Νηρέα το περασμένο Σάββατο ήταν το δυσκολότερο που έχει δώσει η ομάδα της, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως η ομάδα της έχει ήδη εξασφαλίσει την είσοδο στις θέσεις 3-6.

«Στον αγώνα με τον Νηρέα πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και με τον τρόπο που θέλαμε. Θεωρώ πως το εν λόγω παιχνίδι ποιοτικά ήταν ανώτερο από όλα όσα έχουμε παίξει μέχρι στιγμής. Μπορεί το σκορ να ήταν κλειστό, όμως αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί οι φάσεις που δημιουργήσαμε και τα γκολ που βάλαμε ήταν δημιουργικά και πάνω σε όλα εκείνα που μας ζητάει μέσα στην πισίνα και ο προπονητής μας. Κάποια γκολ δεν μπήκαν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίξαμε σωστά. Και η άμυνά μας, θεωρώ πως ήταν πολύ βελτιωμένη, ειδικά στον παίκτη λιγότερο, πράγμα που μας έδινε σιγουριά και μας έκανε να νιώθουμε πως έχουμε τον έλεγχο στο παιχνίδι και πως τα γκολ θα έρθουν κάποια στιγμή, όπως κι έγινε».
Για τη συνέχεια: «Μπροστά μας έχουμε δυο σημαντικά παιχνίδια, κόντρα στον Τρίτωνα Αμαρουσίου στην Πάτρα και με το Ρέθυμνο στην Κρήτη, στα οποία θα επιδείξουμε φυσικά την ίδια σοβαρότητα. Το γεγονός, όμως, παράλληλα, ότι έχουμε ήδη κλειδώσει την είσοδό μας στον Ομιλο για τις θέσεις 3-6, θεωρώ πως μας δίνει αβαντάζ για να δοκιμάσουμε κάποια καινούργια πράγματα και για να παίξουμε χωρίς πίεση. Αυτό σίγουρα μόνο καλό μπορεί να μας κάνει στην παρούσα φάση, ενώ, παράλληλα, μας βοηθάει και για τον επόμενο στόχο μας, ο οποίος είναι η είσοδός μας στην 4άδα του πρωταθλήματος. Οταν πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην Πάτρα, είχα αισιοδοξία για τις δυνατότητες της ΝΕΠ και πραγματικά χαίρομαι σήμερα με την πορεία μας, αλλά και με το ότι διαπιστώνω ότι όντως μπορούμε να καταφέρουμε μια θέση μέσα στην πρώτη 4άδα».