ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ EUROPA CUP Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

0
300

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών ρίχνεται στη μάχη του Europa Cup αύριο, στις 21:00 ώρα Ελλάδος, στη Βαρκελώνη, με αντίπαλο την Ισπανία, έχοντας στόχο την πρόκριση, αρχικά, από το 2ο όμιλο.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη νέα σεζόν στον Όμιλο, με αντιπάλους την Ισπανία, την Ολλανδία και την Ουκρανία, με σκοπό την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου θα προκριθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης (5-7 Απριλίου), ενώ από εκεί τέσσερις ομάδες θα περάσουν στην τελική φάση του World League, όπου θα δωθεί ένα εισητήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Οι 13 διεθνείς υδατοσφαιριστές που έχει επιλέξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός για τη συγκεκριμένη αποστολή είναι οι: Μανώλης Ζερδεβάς, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιάννης Φουντούλης, Μάριος Καπότσης, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Την ομάδα θα συνοδεύουν, εκτός από τον Θοδωρή Βλάχο, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο μάνατζερ Αρώνης Αρώνης, ως αρχηγός της αποστολής.

Διαιτητές του αγώνα με την Ισπανία θα είναι ο Ρώσος Αρκάντι Βοεβόντιν και ο Ιταλός Αλεσάντρο Σεβέρο και ντελεγκέι ο Άντι Χούπελμαν.