ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

2
911

Ολος ο κόσμος του πόλο περίμενε χθες με αγωνία το ματς του κυπέλλου ανάμεσα στην Χίο και τον Απόλλωνα. Ο λόγος ήταν φυσικά ο αγώνας του προηγούμενου Σαββάτου ανάμεσα στις 2 ομάδες, στην Αθήνα για το πρωτάθλημα, που ήταν επεισοδιακός. Μάλιστα μετά τον αγώνα, η Χίος έβγαλε ανακοίνωση, ενώ οι 2 διαιτητές παραπέμφθηκαν.

Τελικά το ματς στην Χίο χθες ήταν ήρεμο. Ο Γιάννης Κατρουζανάκης δεν χρησιμοποίησε καθόλου τους 2 ξένους της ομάδας του που κακά τα ψέμματα, αποτελούσαν κόκκινο πανί. Ειδικά ο Μοσκόφ με τα 8 γκολ που είχε πετύχει, αλλά και τους πανηγυρισμούς του, είχε κάνει έξαλλους τους Χιώτες.
Ο προπονητής του Απόλλωνα, θεωρώντας ότι το συγκεκριμένο ματς δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, προφύλαξε τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας.

Ο Απόλλων, παρόλα αυτά ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Κατάφερε πάλι να κάνει ανατροπή και να μετατρέψει το 7-2 σε 8-8 και το 10-8 σε 10-10 και να οδηγήσει το ματς στα πέναλτι. Μάλιστα οι άνθρωποι του Απόλλωνα εξέφρασαν παράπονα για την διαιτησία που όπως λένε τους στέρησε 2 πέναλτι στο 8-8 και φυσικά την ευκαιρία να προηγηθούν. Επίσης διαμαρτύρονται για την αποβολή με αντικατάσταση του Παπαδόπουλου στην μέση περίπου της τελευταίας περιόδου.

Τελική νικήτρια αναδείχθηκε η Χίος στα πέναλτι και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάνε μας τώρα κ για αυτό το παιχνίδι μια ανάλυση για τις αποβολές που κέρδισε η κάθε μια ομάδα.

    Θα είχε ενδιαφέρον!

    • Δεν ήμουν εκεί, επομένως δεν έχω άποψη για τις αποβολές που δόθηκαν και αν αυτές ήταν σωστές ή όχι.

Comments are closed.