ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ

3
1877

Μια συμφωνία εκατομμυρίων αναμένεται να ανακοινώσει τις προσεχείς ημέρες η ΚΟΕ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η κολυμβητική ομοσπονδία βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων με το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για την εκπόνηση και υλοποίηση ενός μεγαλόπνοου προγράμματος το οποίο αφορά την εξέλιξη δεκάδων ταλαντούχων κολυμβητών και κολυμβητριών ηλικίας κάτω των 18 ετών!

Το πρόγραμμα αυτό αφορά στην επιστημονική παρακολούθηση 205 ταλέντων απο ολη την Ελλάδα. Τα παιδιά αυτά έχουν επιλέγει απο τον Χρήστο Χούμα (τεχνικό σύμβουλο της ΚΟΕ), σε συνεργασία με τους συναδέλφους του ομοσπονδιακούς τεχνικούς και πάντα με τις υποδείξεις των σωματειακών προπονητών σε ολη την χώρα.

Τα παιδιά αυτά θα περάσουν απο ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, στην συνέχεια θα υποβληθούν σε εξειδικευμένες δοκιμασίες και τεστ και μεσα στον χρόνο (τους επόμενους μήνες) θα έχουν δίπλα τους σπουδαίους επιστήμονες σε επίπεδο διατροφής και ψυχολογικής υποστήριξης.

Ολα αυτά με την χορηγία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Του προγράμματος προΐσταται ο γενικός γραμματέας της ΚΟΕ και υπεύθυνος της κλασικής κολυμβησης επι σειρά ετών, ο κύριος Δημήτρης Σαρακατσάνης.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα σας,
    Στο άρθρο αναφέρετε ότι θα υπάρχει παρακολούθηση 205 ταλέντων από όλη την Ελλάδα τα οποία έχουν επιλεγεί ήδη.Γνωριζετε αν στα επιλεγμένα παιδιά αυτά υπάρχουν και παιδιά από τη νησιωτική Ελλάδα όπως πχ από τη Μυτιλήνη Χίο Ρόδο κλπ?Γνωρίζετε αν είχαν ενημερωθεί οι σύλλογοι όλης της Ελλάδας σχετικά?Η πρόσβαση στην πληροφόρηση δεν είναι το ίδιο εύκολη και άμεση παντού ενώ αντίθετα η προσπάθεια η αγωνία και ο κόπος των παιδιών για το καλύτερο είναι αδιάκοπα.
    Σας ευχαριστώ

    • Καλημέρα, δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες ακόμη. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για παιδιά ταλαντούχα, τα οποία ίσως επιλεγούν από τις επιδόσεις τους στα πρωταθλήματα. Αλλά δεν το γνωρίζουμε αυτό με σιγουριά.

  2. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Θα ήταν ευχάριστη μια τέτοια κίνηση και όπως αντιλαμβάνεστε θα ήταν θεμιτό για εμάς που ζούμε στην άκρη της Ελλάδας πχ στη Χίο να να έχουμε τις ίδιες ευκαιρίες.

Comments are closed.