ΠΡΙΜΠΑΣ: ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

0
890

Η ομάδα Εφήβων του Πανιωνίου, θα λάβει μέρος στο 2ο Τουρνουά του ΝΟ Ιτέας στην μνήμη του «Κωνσταντίνου Ξανθάκου», στις 17 – 19 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας.

Το pisina.net, επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας Εφήβων του Πανιωνίου, κύριο Παναγιώτη Πρίμπα, ο οποίος ευγενικά και πρόθυμα απάντησε στις ερωτήσεις μας.

Αναλυτικά:

– Η ομάδα σας, των εφήβων του Πανιωνίου θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Ιτέας την επόμενη εβδομάδα. Πείτε μας δύο λόγια για την διοργάνωση.

« Κοιτάξτε, είναι ένα τουρνουά που μας έκαναν την τιμή ο Δήμος της Ιτέας και προσωπικά η ομάδα της Ιτέας, να προσκληθούμε ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια αναγνωριστικά βήματα. Θα είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Πανιωνίου με εμένα προσωπικά προπονητή, να δούμε που βαδίζουμε και με γνώμονα πάντα ότι πρόκειται για μια νέα ομάδα και μια καινούργια συνεργασία. Επιπλέον, θα υπάρχουν 3-4 άλλες ομάδες αντρικές και η εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού. Εκτιμώ, ότι θα είναι ένα καλό τριήμερο – τετραήμερο για όλους μας.»

– Μετά από πολλά χρόνια στην Βουλιαγμένη, ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα σας ξεκινά μέσω του Πανιωνίου. Πως αισθάνεστε γι’ αυτό;

« Κοιτάξτε να δείτε. Να σας πω την αλήθεια, είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα για εμένα. Αν δεν κάνω λάθος, είναι 16 χρόνια παραμονής σ’ έναν σύλλογο, περνώντας από όλες τις μεγάλες θέσεις του συλλόγου. Σίγουρα λοιπόν, είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα για μένα. Το γνώρισμα και σκεπτικό το δικό μου, είναι ότι αυτήν την στιγμή έχω συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και θα κάνω τα πάντα για να τιμήσω και να βοηθήσω την ομάδα του Πανιωνίου. Τα πρώτα βήματα μου είναι κάπως δειλά, εξαιτίας του καινούργιου περιβάλλοντος του Πανιωνίου στο οποίο βρίσκομαι. Είναι θέμα προσαρμογής και προσαρμοστικότητας, που  όμως σιγά – σιγά έχω αρχίσει να προσαρμόζομαι, ώστε να αφιερωθώ 100% στον Πανιώνιο.»

– Ποιό είναι το επίπεδο υποδομών του Πανιωνίου κατά την κρίση σας;

«Ο βαθμός του επιπέδου είναι ως ένα σημείο αρκετά καλός. Από ‘κει και πέρα όμως, θα πρέπει να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα. Θα πρέπει να αλλάξουμε, την τεχνογνωσία, την νοοτροπία και ορισμένα άλλα πράγματα, που γι’ αυτόν τον λόγο με φέρανε οι άνθρωποι του Πανιωνίου και συγκεκριμένα, ο κύριος Κώστας Δήμου, με τον οποίο πέρα από συνεργάτες, είμαστε και φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Ταυτόχρονα, να σημειώσω ότι, με τον κύριο Δήμου, έχω την τιμή και την τύχη να συνεργαστώ ξανά τώρα στον Πανιώνιο, μετά την συνεργασία μας και στην δημιουργία όλου του οικοδομήματος της Βουλιαγμένης, ώστε να κάνουμε τον Πανιώνιο να πάρει μπροστά – να πάρει μπροστά η μηχανή που λένε. Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Ηλία Μπουζαλά καθώς και τον πρόεδρο του Πανιωνίου, τον κύριο Βαγγέλη Αδαμόπουλο, οι οποίοι είναι πάρα πολύ κοντά μου καθημερινά, έχω άψογη συνεργασία και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο μου.»

– Με βάση την προπονητική σας εμπειρία και το πέρασμα σας από την Βουλιαγμένη, υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε Πανιώνιο και Βουλιαγμένη;

« Κοιτάξτε, υπάρχουν πάρα πολλές διαφορές, αυτό όμως το θέμα είναι καθαρά θέμα δικό μου. Η δικιά μου δουλειά είναι να αφοσιωθώ και να ανεβάσω τα στάνταρ, το επίπεδο και την τεχνογνωσία της ομάδας του Πανιωνίου. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις γνώσεις μου, θα ανεβάσουμε τα μανίκια χωρίς πολλά λόγια. Θα κατεβάσουμε το κεφάλι και θα δουλέψουμε. Το παρήγορο είναι ότι έχουμε πάρα πολύ ακατέργαστο υλικό, το οποίο το καθήκον μου και πάλι είναι να μπορέσω να το δουλέψω ώστε να ανεβάσουμε το επίπεδο.»

– Ποια είναι η άποψη σας για τον φετινό Πανιώνιο και την Α1;

« Νομίζω ότι είναι μια μεταβατική χρονιά, πολύ διαφορετική χρονιά από την προηγούμενη. Από τις πρώτες αγωνιστικές που μπορώ να συγκρίνω, εκτός από τις δύο ομάδες,  του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης που είναι πολλά βήματα πιο μπροστά, όλες οι άλλες ομάδες είναι νομίζω σ’ ένα επίπεδο. Επιπλέον, νομίζω ότι οι Κρητικές ομάδες είναι ένα επίπεδο λίγο πιο κάτω. Επίσης, εκτιμώ ότι τα Χανιά θα βελτιωθούν, δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση θα είναι ο ΟΦΗ μέχρι το τέλος γιατί η έδρα του είναι πάρα πολύ δυνατή. Όσον αφορά γενικότερα το αγωνιστικό επίπεδο, είναι πάρα πολύ συγκεχυμένο και ανά αγωνιστική όπως μπορείτε να γνωρίσετε και σεις, υπάρχουν πάρα πολλές εκπλήξεις. Δηλαδή μια ομάδα μπορεί κάλλιστα να πάει ας πούμε μέχρι την Θεσσαλονίκη και να κερδίσει, όπως έγινε με τον Απόλλωνα μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ. Όλες νομίζω οι ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.»    

 

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης