«ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ»

0
222

Ο Ολυμπιακός επικράτησε και του Υδραικού και έκανε το 7 στα 7, στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ανδρών.
Το τελικό 13-5 ήρθε άνετα για τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου που πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην αναμέτρηση με την Παρτζιζάν, το Σάββατο (9/12 17:30) στο Παπαστράτειο για το Champions League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε ότι θα το κερδίσουμε, αλλά ήθελα να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε κάποιες φάσεις, σε κάποιες κόντρες που φύγαμε και κάποια θεωρητικά εύκολα γκολ που χάσαμε. Νομίζω όμως ότι το Σάββατο θα είμαστε σε άλλο ρυθμό και πιο δυνατοί. Το μυαλό μας ήταν στο παιχνίδι με την Παρτιζάν και στις δυο μέρες που έχουμε θα προετοιμαστούμε ακόμα περισσότερο για να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι» .

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς από την πλευρά του υποστήριξε: «Ξέρουμε ότι είμαστε καλύτεροι και το φαβορί για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Προπονούμαστε πιο εντατικά αυτές τις μέρες για τον αγώνα με την Παρτιζάν και αυτή η κούραση φάνηκε στο παιχνίδι σήμερα. Το σημαντικό είναι η νίκη και περιμένουμε πλέον το παιχνίδι του Σαββάτου».