ΠΑΥΛΙΔΗΣ: «ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΑΞΙΑΣ Η ΕΓΚΕΝΣ»

0
198

Με θετικότατα λόγια μίλησε για την επιστροφή της Μόνικα Έγκενς στον Ολυμπιακό ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Χάρης Παυλίδης.

Η Έγκενς επέστρεψε και πάλι στον πρωταθλητή Ελλάδος και μάλιστα στο πρώτο της ματς απέναντι στη Βουλιαγμένη την Τετάρτη πέτυχε και το πρώτο της τέρμα. Ο κ. Παυλίδης, αναφερόμενος στην Καναδέζα διεθνή τόνισε πως θα χρειαστεί χρόνο, αλλά σημείωσε πως η αγωνιστική της αξία είναι αδιαμφισβήτητη.

«Η Μόνικα Έγκενς χρειάζεται χρόνο και παιχνίδια να βρει το ρυθμό της. Είναι παίκτρια αξίας, το γνωρίζουμε και χρειάζεται πίστωση χρόνου. Την ξέρω πολύ καλά από την Εθνική Καναδά, αλλά έξι μηνες ήταν χωρίς ομάδα και έκανε προπονήσεις μόνη της, οπότε πρέπει να της δώσουμε όλο το χρόνο να προσαρμοστεί».

Αναφορικά με το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι με τον ΝΟΒ, ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι που κερδίσαμε και σχεδόν σφραγίσαμε το πλεονέκτημα έδρας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Τώρα θα μπορούμε να δουλέψουμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έρχονται σε εννέα ημέρες. Αυτό είπαμε και με τα κορίτσια, ότι πρέπει να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα ώστε να μπορούμε να δουλέψουμε για την Ευρώπη. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειξαν τα κορίτσια. Εδώ και καιρό κοιτάμε την Ευρώπη και τώρα θα εστιάσουμε μόνο εκεί».