ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

0
624

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο Γήπεδο της Τούμπας η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, η οποία και τη φετινή αγωνιστική χρονιά θα φέρει στο όνομά της και στις φανέλες της το σήμα MORRIS.

Πρώτος τον λόγο πήρε το μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ και Γενικός Αρχηγός του Υγρού Στίβου κ. Γιάννης Ελευθεριάδης, ο οποίος ανέφερε ότι τη φετινή χρονιά ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ περιμένουν πολλά από την ομάδα της υδατοσφαίρισης και πως στόχος της ομάδας, με τις μεταγραφές που έγιναν στοχευμένα και στην ώρα τους, είναι η είσοδος στην ελίτ των τεσσάρων καλύτερων ελληνικών ομάδων. Επιπλέον, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον προπονητή και στους αθλητές, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει τη βοήθεια απ’ τον κόσμο, ώστε να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.

O Τeam Manager της ομάδας Τάσος Πετρίδης, ευχήθηκε με τη σειρά του καλή αγωνιστική χρονιά, μακριά από τραυματισμούς, η οποία να είναι γεμάτη επιτυχίες. Η ομάδα φέτος, τόνισε, είναι πλήρης και πρέπει πλέον να το αποδείξουμε μέσα στην πισίνα!

Έπειτα, ο προπονητής Πάνος Βέργος, ο οποίος συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά στο τιμόνι της ομάδας, δήλωσε: »Έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ και με τη δουλειά θέλουμε καταρχήν την είσοδο στα play-offs και στη συνέχεια, γιατί όχι, την είσοδο στην τετράδα. Εύχομαι στα παιδιά καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ καλή επιτυχία.

Ο «φύλακας-άγγελος» της εστίας του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, δήλωσε: »Αρχικά, να ευχηθώ στην ομάδα μου, αλλά και σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου μία καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Ο στόχος μας φέτος είναι τα play-offs, έχουμε τη δυνατότητα να το πετύχουμε και να κοιτάξουμε ακόμα πιο ψηλά στη συνέχεια. Δουλεύουμε σε άριστες συνθήκες και εμάς τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι παλιοί μας έχουν υποδεχθεί πολύ ζεστά και έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα μέσα στην ομάδα. Πιστεύω ότι με την στήριξη του κόσμου, μπορούμε να βάλουμε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Για εμένα, το πόλο είναι ένα άθλημα που ταιριάζει στο DNA του ΠΑΟΚτσή, είναι δυναμικό και μαχητικό και γι’ αυτό θέλουμε να κάνουμε το Ποσειδώνιο… μία μικρή Τούμπα».