ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΝΟΠ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟ «ΠΕΠΑΝΟΣ»

1
310

Ο ΝΟ Πατρών είχε έντονα παράπονα από τη θερμοκρασία που επικρατούσε στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός», καθώς όπως φαίνεται ήταν αρκετά κάτω από το προβλεπόμενο.

Με σχετική ανάρτησή του στα social media, ο προπονητής του κολυμβητικού τμήματος Λευτέρης Μητράκας, μέτρησε τη θεμοκρασία χθες (12/2) στους 22.5 βαθμούς C. Ακολουθεί η φωτογραφία με την ανάρτηση του αρχιπροπονητή.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τόσα χρόνια που το μέτραγα το αμφισβητούσαν, τόσες φορές που τους έλεγα ότι κολυμπάνε μέσα στα νιτρώδη (ΝΟ2)και νιτρικά (NO3) σε συνδυασμό με το χλώριο και ιδιαίτερα το υπολειμματικό χλώριο η απάντηση ήταν, κάναμε σοκ. Τόσα άσχετοι είναι. Ας διαβάσουν τι σημαίνει χλοραμίνη. Το αμφισβητούσαν λέγοντας μη μιλάτε θα κλείσει το κολυμβητήριο. Επιτέλους και κάποιος (κ Μήτρακας) που έχει το θάρρος να το ΔΕΙΞΕΙ και να ΕΚΦΡΑΣΕΙ την γνώμη του. (Κολυμπάτε και αθληθείτε στο 22,5. Καλό κάνει). Μόνο σε αγώνες ξένους ή διεθνείς το ζεσταίνουν για να αποδείξουν ότι όλα πάνε καλά. Άσχετοι των ασχέτων χωρίς να υπολογίζουν τραυματισμούς, χωρίς να υπολογίζουν τα έξοδα της κάθε ομάδας που μειώνονται οι υποδομές και ζητάνε μόνο να εισπράττουν. Μια μεγάλη ντροπή για όλους αυτούς που κοροϊδεύουν και ειρωνεύονται, ότι όλα πάνε καλά. Κοιμούνται και ονειρεύονται, ορισμένοι από τους διοικούντες, πως θα έχουν ΑΡΧΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ. Τόσο αφελείς είναι. Να δω, όταν δεν θα είναι στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ ποιος θα τους υπολογίζει και ποιος θα τους δίνει σημασία. Ούτε το κολυμβητήριο δεν θα ξέρουν που είναι. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, (ΜΕΛΕΝΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ), ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΙΨΕΙΣ. Κάθε ημέρα τα ιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Άσε τουλάχιστον να μιλάω εγώ.

Comments are closed.