ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ: «ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΑΣ»

0
167

Ο κολυμβητής του Ν.Ο Χανίων, Απόστολος Παπαστάμος, κατάφερε να πετύχει μια τεράστια διάκριση, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα των 400 μέτρων μικτής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων, που διεξήχθη στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο νεαρός αθλητής αφιέρωσε την επιτυχία αυτή στους προπονητές του, στην οικογένειά του και στους συναθλητές του στην Εθνική ομάδα:

«Η επίδοση αυτή ήταν το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάναμε σε συνεργασία με τον προπονητή μου την όλη τη σεζόν. Έτσι, το ασημένιο μετάλλιο αποτελεί ανταμοιβή για όλη αυτή την προσπάθεια και τον κόπο μας. Προσπαθούμε καθημερινά όλοι να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι και να σταθεροποιούμε τους στόχους αυτούς. Επόμενος στόχος τώρα, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών στη Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα τους προπονητές και την οικογένειά μου, καθώς επίσης και τα υπόλοιπα παιδιά που απάρτιζαν την ελληνική αποστολή, καθώς υπήρχε μια άψογη συνεργασία μεταξύ μας και επικρατούσε εξαιρετικό κλίμα », ανέφερε χαρακτηριστικά