ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ-ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΖΑΝ Ο ΘΩΜΟΓΛΟΥ

0
65

Τα «26α Αλεξάνδρεια» ολοκληρώθηκαν  σήμερα το απόγευμα με μεγάλη επιτυχία, καθώς την σημειώθηκε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ ένας κολυμβητής έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων του Καζάν.

Το Μίτινγκ της Θεσσαλονίκης, που έλαβε χώρα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, ολοκληρώθηκε σήμερα και δύο επιδόσεις ήταν αυτές που κέντρισαν το ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης του Άρη, αφού ισοφάρισε το Πανελλήνιο ρεκόρ το πρωί της Κυριακής (2/12), στα 200 πεταλούδα, κατάφερε να το ξεπεράσει, σημειώνοντας καλύτερο χρόνο με 2:07:34, στην κατηγορία των παμπαίδων Α’. Ακόμη μία σημαντική επίδοση ήταν του Σάββα Θώμογλου, επίσης του Άρη, ο οποίος έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων του Καζάν, στα 200 πρόσθιο, καθώς σημείωσε χρόνο 2:15:23.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βαγγέλης Βούλτσος, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη διοργάνωση, καθώς και στο επίπεδο των κολυμβητών: «Τα «26α Αλεξάνδρεια» γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, καθώς σημειώθηκαν δύο Πανελλήνια ρεκόρ και ένας αθλητής έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων, που θα διεξαχθεί στο Καζάν. Ο ανταγωνισμός ήταν υψηλός και είδαμε πολύ καλές επιδόσεις από τους κολυμβητές. Επόμενο γεγονός είναι το Γκραν Πρι Χριστουγέννων στο Καρπενήσι, όπου αναμένουμε να δούμε ακόμη καλύτερες επιδόσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here