ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

0
302

Πέρα από την Βουλιαγμένη και την Γλυφάδα που αγωνίστηκαν στον όμιλο της Ντουναιβάρος και έκαναν την δική τους προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα, με αγωνία παρακολουθούσε και ο Ολυμπιακός τις εξελίξεις σε όλους τους ομίλους.

Πλέον και μετά το τέλος των αγώνων της 1ης φάσης, μπορούμε να δούμε τα γκρουπ δυναμικότητας των 2 Ελληνικών ομάδων που συνεχίζουν την προσπάθειά τους στην Ευρώπη, με δεδομένο ότι η Γλυφάδα δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε.

Εχουμε και λέμε λοιπόν:

Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας βρίσκονται ο Ολυμπιακός, η Κίρισι, η Σαμπαντέλ και η Ματαρό. Είναι οι 4 ομάδες που έπαιξαν στο περσινό final 4.

Στο δευτερο γκρουπ είναι αυτές που πήραν την 1η θέση στην 1η φάση, σε κάθε όμιλο. Πρόκειται για την Ντουναιβάρος, την Πάντοβα, την Χάντι Μανσίσκ και την Ουίπεστ.

Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας βρίσκουμε τις δεύτερες των ομίλων. Εκεί λοιπόν υπάρχει η Βουλιαγμένη, η Οριζόντε, η Ουραλότσκα και η Σαντ Αντρέου.

Τέλος στο 4ο γκρουπ βρίσκονται οι 3ες των ομίλων και συγκεκριμένα η Λιλ, η Βαζούτας, η Ουτρέχτη και η Μεσίνα.

Η ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ

Ο Ολυμπιακός πολύ θα ήθελε να πετύχει την Χάντι Μανσίσκ από το 2ο γκρουπ, την Σαντ Αντρέου από το 3ο και την Λιλ απο το 4ο. Και φυσικά μακριά από την Ουίπεστ, την Βουλιαγμένη ή την Οριζόντε και την Βαζούτας ή την Μεσίνα.

Η Βουλιαγμένη που δεν μπόρεσε για μια ακόμα χρονιά (όπως και πέρυσι) να πάρει την 1η θέση, θέλει πάση θυσία την Ματαρό από το 1ο γκρουπ. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έχει και πολλές ελπίδες για την 1η θέση στον όμιλο που θα δημιουργηθεί. Και η 1η θέση εκεί μετράει πολύ επειδή η πρόκριση στο final 4 θα κριθεί με κάποια δεύτερη. Από το 2ο γκρουπ, οι 2 Ούγγρικες (Ντουναιβάρος και Ουίπεστ) είναι πολύ δύσκολα εμπόδια, οπότε μια εκ των Χάντι Μανσίσκ και Πάντοβα είναι καλοδεχούμενες. Τέλος από το 4ο γκρουπ η Βουλιαγμένη πολύ θα ήθελε την Λιλ που είναι της πλάκας. Μέτρια είναι και η Ουτρέχτη. Βαζούτας και Μεσίνα είναι σχετικά δύσκολοι αντίπαλοι.