ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΡΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

0
451

Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης της Ελλάδας αντιμετοπίζει στις 3 Νοεμβρίου την αντίστοιχη ομάδα του Ισραήλ, για την πρεμιέρα του LEN Europa Cup.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής, Γιώργος Μορφέσης, κάλεσε 20 αθλήτριες για τον αγώνα του Σαββάτου. Η ομάδα θα μαζευτεί την Παρασκευή (19:00), στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Η Ελληνική αποστολή αποτελείται από τις εξής παίκτριες: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Χριστίνα Τσουκαλά (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ελένη Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ειρήνη Νίνου, Ελένη Ελληνιάδη, Μαρία Πάτρα, Μαρίνα Κοτσιώνη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Αναστασία Λούδη (ΕΘΝΙΚΟΣ), Άννα Μαμόγλου, Άννα – Μαρία Κοντονή (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Βασιλική Δούλη (ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ).

Ο αγώνας με το Ισραήλ είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, στις 20:00 ώρα Ελλάδος, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Οι διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σαντέρ Γκρανσεγιάν (Ολλανδία) και Τάμας Κόβακς (Ουγγαρία), με παρατηρητή τον Μίλοραντ Κριβοκάμπιτς(Σερβία).

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ρωσία υποδέχεται την Ισπανία, την ίδια μέρα, στο Βόλκογκραντ (17:00).