ΝΤΟΜΕΝΕΚ: «ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΗΤΤΑ, ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΩ»

0
247

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη προέβη η αρχηγός της γυναικείας ομάδας της Σαμπαντέλ, Όλγα Ντομενέκ, σε ισπανική ιστοσελίδα.

Η σπουδαία αθλήτρια, που έχει περάσει όλη της την καριέρα μέχρι στιγμής στην ίδια ομάδα κατακτώντας 11 πρωταθλήματα, 10 κύπελλα Ισπανίας και πολλούς ακόμη τίτλους, αναφέρθηκε στο τί είναι εκείνο που της δίνει κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ίδια ομάδα, στις επιτυχίες της καριέρας της αλλά και στο τι είναι εκείνο που θα την κάνει να καταλάβει πως ήρθε η στιγμή να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Για το τι της δίνει κίνητρο να αγωνίζεται: «Το ότι αγαπώ το άθλημα και δεν με νοιάζει να κάνω οποιαδήποτε θυσία προκειμένου να πετύχω σε αυτό που αγαπώ».

Για τον νέο προπονητή, Nτέιβιντ Πάλμα: «Οι στόχοι είναι οι ίδιοι ακριβώς, ομως κάθε προπονητής αποφασίζει πως θα δουλέψει και θα κοουτσάρει την ομάδα του. Έχουμε αλλάξει αρκετά πράγματα, όπως το πώς δουλεύουμε αλλά και οι διαφορετικές στρατηγικές. Ο κάθε προπονητής έχει τα δικά του τρικ».

Για τον μέχρι πρότινος τεχνικό, Νάνι Γκούιου: «Ο Νάνι ήταν ο προπονητής που μας οδήγησε και μας κράτησε στο κορυφαίο επίπεδο. Για μένα, εκτός από προπονητής, ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που βρισκόταν κοντά μας. Με στήριζε στα δύσκολα, με άκουγε, με εμπιστευόταν, μου έδινε κίνητρο και σκούπιζε τα δάκρυά μου».

Για το αν σκεφτόταν το ενδεχόμενο να αποχωρήσει μετά τις αλλαγές στην ομάδα: «Όχι, νομίζω πως καμία μας δεν το σκέφτηκε. Οι αλλαγές γίνονται, αλλά δεν ξέρουμε τι είδους θα είναι. Και προσωπικά δεν σκεφτόμουν αυτά, σκεφτόμουν μόνο για τη νέα σεζόν και τις πιθανές τροποποιήσεις προκειμένου να επιστρέψουμε στην κορυφή της Ευρώπης».

Για την πίεση του να πρέπει να παραμένει στην κορυφή: «Η πίεση δημιουργείται από εξωγενείς παράγοντες, όμως οι προσδοκίες είναι αυτές που δημιουργούνται. Δεν μας ενδιαφέρει η εξωτερική πίεση, θέλουμε να κερδίζουμε διότι δουλεύουμε κάθε μέρα για αυτό, έχουμε ελπίδες και απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε. Προσωπικά, τη μέρα που η ήττα δεν θα με πειράζει, θα αποσυρθώ. Δεν θα μπορούσα να ξεκινάω ένα παιχνίδι αναμένοντας την ήττα».

 

Για το πόσο ακόμη σκοπεύει να αγωνίζεται: «Χμμ, δεν γνωρίζω. Υποθέτω την ημέρα που θα σταματήσω να το διασκεδάζω. Κοιτάζω κάθε σεζόν ξεχωριστά και αναλύω τις αισθήσεις μου, μέχρι πότε θα μπορώ δίχως δυσκολία να ιδρώνω το σκουφάκι μου».