ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

0
120

Συνεχίστηκε χθες και προχθές η αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα πόλο της Ουγγαρίας, με τους πρωτοπόρους να παίρνουν άνετες νίκες. Σόλνοκ, Μίσκολτς και Έγκερ επικράτησαν των Ντέμπρετσεν, Σέντες και Πετς αντίστοιχα, ενώ σε ντέρμπι εξελίχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βαζούτας και Σομπατέλι.

Σήμερα η τελευταία αναμέτρηση της αγωνιστικής ανάμεσα σε Βάσας και Καποσβάρ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σόλνοκ-Ντέμπρετσεν 19-7: Άνετη επικράτηση για την πρωτοπόρο του πρώτου ομίλου, με τους Μπάτορι, Ζαλάνκι, Αλέξιτς και Τσουκ να πετυχαίνουν από τρία τέρματα έκαστος.

Φερεντσβάρος-Ούιπεστ 19-7: Με το ίδιο ακριβώς σκορ επιβλήθηκε και η Φερεντσβάρος της Ούιπεστ χθες, ανεβαίνοντας στην 3η θέση (με ματς λιγότερο). Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές οι Ζιλάρ και Μάνχερτς με πέντε τέρματα ο καθένας.

Βαζούτας-Σομπατέλι 10-8: Ντέρμπι ανάμεσα σε Βαζούτας και Σομπατέλι στη Βουδαπέστη, με τους γηπεδούχους να αποκτούν σημαντική διαφορά στην αρχή του ματς και τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο τρίτο οκτάλεπτο. Από τρία τέρματα πέτυχαν οι Κσαπό και Μπεντεγκούζ.

Μίσκολτς-Σέντες 12-5: Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Μίσκολτς, η τοπική ομάδα επιβλήθηκε με 12-5 της Σέντες παραμένοντας πρωτοπόρος του ομίλου. Πέντε γκολ πέτυχε ο Άλεξ Μπόουεν και τρία ο Τζοζέφ Μπερτά για τους νικητές.

Έγκερ-Πετς 14-7: Η Έγκερ νίκησε την Πετς και παρέμεινε και εκείνη στην κορυφή του δευτέρου ομίλου με εννέα βαθμούς. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Ράσοβιτς.

Όρβοσι-Ταταμπάνια 15-3: Η Όρβοσι δεν συνάντησε κάποια αντίσταση απέναντι στην Ταταμπάνια και έφτασε τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Δέκα διαφορετικοί σκόρερ για τους νικητές, που έκαναν έναν υγιεινό «περίπατο».

Χόνβεντ-Ζέγκεντ 15-5: Τέλος, η Χόνβεντ επικράτησε εύκολα της Ζέγκεντ φτάνοντας και εκείνη τους 6 βαθμούς σε τρία παιχνίδια. Από τρία τέρματα οι Τοτ και Μάνχερτς για τους γηπεδούχους, δύο πέτυχε ο Ίρμες για τη Ζέγκεντ η οποία είναι ουραγός στη βαθμολογία.